Подробности за конкурса Мис Арго - Рибарица 2010


Подробности за конкурса Мис Арго - Рибарица 2010 Една от легендите на българския спорт ще бъде сред гостите на конкурса "Мис Арго - Рибарица". Петкратният световен и също толкова пъти европейски шампион, както и носител на три олимпийски медала, Александър Томов ще е сред ВИП-гостите на проявата. Легендарният ни борец ще е личен гост на организаторите от "Глори БГ" и хотелски комплекс "Арго". Грандиозното шоу е на 3 юни от 21.00 часа на басейна на спа хотел "Арго" и в него ще участват звездите Драгомир Драганов, Иван Динев – Устата, Тереза Коларова и DJ Double A.


Подробности за конкурса Мис Арго - Рибарица 2010 Най-разнообразни вечерни партита ще съпътстват подготовката на участничките в "Мис Арго - Рибарица". Организаторите са се погрижили да няма и грам скука по време на престоя им в хотела. Още първата вечер на 31 май ще премине под надслов staff party.

Вторият ден е 1 юни, празникът на детето, и затова мотото на вечерта ще е "Детство мое", а за момичетата ще бъде спретнато специално барбекю. Вечерта на талантите пък е 2-ри юни, която обещава да е доста интересна и емоционална.

След конкурса на 3-ти юни е афтърпартито с участието на звездите Драго Драганов и Устата, както и на Тереза Коларова, която пък ще се постарае успешно да замести Софи Маринова, тъй като е отявлена фенка на Устата.

Модна къща "Нина Стил" с дизайнер Нина Цонева ще облича участничките в конкурса "Мис Арго - Рибарица" 2010. "Нина Стил" бе и официален дизайнер на конкурса "Момиче Трявна", който се проведе на 30 април. По време на престоя си в хотел "Арго" момичетата ще имат време и да позират с роклите на "Нина Стил" на специални фотосесии.

Подробности за конкурса Мис Арго - Рибарица 2010 Потребителите на сайта – www.glorybg.com ще имат възможност да определят своята фаворитка, която ще се окичи с титлата МИС ИНТЕРНЕТ. Гласуването ще започне точно в 21.00 ч. на 31-ви май и ще приключи също в 21.00 ч. на 3-ти юни.

Атрактивни уикенди в български хотели ще получат победителката и призьорките в конкурса "Мис Арго – Рибарица" 2010, с който ще се открие летния сезон в туристически регион Балкания в Национален парк Централен Балкан. Наградите са подсигурени от Съюза на гражданите и бизнеса в туризма, който за втора поредна година ще е партньор в проявата.

Хотел "Арго" и агенция "Глори БГ" се ангажират с каузата за събиране на средства, които да помогнат на едно младо момиче да запази живота си. 25 годишната Радосвета от Ловеч има нужда от сумата от 39 хиляди лева за три животоспасяващи мозъчни операции. Откритата диагноза от ВМА-София е АВМ – Артериовенозна малформация в лява задна и лява средна мозъчна артерия! При наличието на тази диагноза се установи, че трябва да се извършат три етапни емболизации (безкръвна операция). Парите нужни за операциите са 39 000лв (всяка една е 13 000 лв). Без тези операции Радосвета ще получи мозъчен кръвоизлив, който за нея ще бъде фатален. Нека помогнем да се събере нужната сума, за да спасим живота на това младо момиче. Всеки от гостите на конкурса ще може да се включи в каузата като направи доброволно дарение в поставената за случая на специално място кутия за събиране на парични средства.

Банковата сметка, на която може да помогнете на Радосвета е:
UniCredit Bulbank – IBAN сметка
BG52UNCR70001519043675
телефони за връзка 0889 834 999 и 0878 742 674

 Подробности за конкурса Мис Арго - Рибарица 2010