Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty


Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty В майския си брой списание Coiffure Beauty ще ви зарадва с много слънчеви предложения и пролетно настроение.

Започваме с двама италианци – Нунцио и Марчело, за Rolland. На есенния Италиански фестивал на красотата в Пловдив Coiffure Beauty си поговори с Енрико и Емануеле. На последното издание през март хвърлихме око на други двама също толкова приятни италианци. Двамата фризьори споделят:

„Водата е свежест и живот. Тя ни вдъхнови за новата техника на боядисване на Rolland, която следва т. нар. ефект на капката.”

„Искаме да покажем, че една жена може да носи косата си късо и в същото време да се чувства женствена.”


Повече за тях ще откриете на страниците на броя.

Представяме ви новите предложения от Англия и креативния екип на Headlines Elite с колекцията Soft yet Strong. Небрежно разхвърляни нежни текстури се съчетават със структуриращ стайлинг. Колекцията красиво съпоставя ефирната коса с острите форми. Още предложения от Англия с Collections by Fordham Soho Salon.

От Италия екипът на Gandini Club ни представя Dolls House. Бароков стил и изтънченост. Косите са ефирни с много обем – типично за аристократките.

Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty

Продължаваме с предложения от България. „Блясък и каприз” е наречена колекцията на Нора Дянкова за Noraffure. Колекцията представя абитуриентски и вечерни прически за различни поводи – коктейли, партита, ревюта. Включени са три линии – екстравагантна, строго елегантна ретро визия и небрежно елегантна.

„Красота на скорост” е колекция от Фрамези Италиан Стайл БГ – екипът от 11 стилисти, влюбени в работата си и в марката, която представляват, осъзнали важността да са винаги актуални и в крак с новостите в световната мода, да учат и да предават своите знания и умения, да заразяват и омагьосват с идеите на Фрамези както своите клиенти, така и своите последователи. Колекцията включва официални прически, подходящи за вечерно парти или за младите дами на техния абитуриентски бал.

Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty

Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty Слънчево настроение с майския брой на Coiffure Beauty

Четете още:

Коса

Коктейл за скалпа – Свикнали сме да свързваме мезотерапията главно с естетичното оформяне на тялото. Факт е обаче, че инжектирането на вълшебни съставки има и лечебно въздействие срещу косопад. Д-р Емил Бърдаров от център за естетична медицина MedEfect е един от най-добрите дерматолози в областта на естетичната медицина и козметичната дерматология.

Тенденции в косите от Сали Брукс – международен арт директор за Nivea Hair. Най-важният аксесоар за сезон пролет/лято 2010 е стилизираната коса. Тя е вдигната, спусната, максимално накъдрена или оформена в непокорно съвършенство. Тенденциите от модните подиуми директно се пренасят в четири отличителни стила

Тенденции грим
Въздействащи устни – Блясък срещу мат. Червилото определено се завръща в гримьорския арсенал за последните няколко сезона. За първи път обаче това завръщане е толкова категорично. „Визията е свежа и модерна, когато червилото е основен елемент от грима на лицето” – казва Пат Макграт, творчески директор на P&G Beauty.

Тенденции мода
Съвременен лукс – Couture-a-Porter е новият лукс. Дух на висша мода, цветове и бродерии. Това е тенденцията за пролет/лято 2010, с която Coiffure Beauty и експертите от P&G Beauty показват как трябва да изглежда съвременният лукс.

Козметика:
Озон на порции – Озонотерапията е иновация в грижата за здравето и младостта. Coiffure Beauty се убеди, че тя укрепва организма, така че да се справи сам с проблемите по естествен път.

Здраве:
Природа в банята – Престоят в банята е едно истинско пиршество за тялото и душата. Coiffure Beauty ще ви подскаже как да го постигнете с коралови гъби, луфа, сизал или пемза.