Аня Пенчева пред Бела

Как да се преборите с целулита и защо жените са по-евтини от мъжете четете в майския брой на списанието

Аня Пенчева пред Бела Тя е една от най-обичаните български актриси, а и една от най-красивите. Сексапилната Аня Пенчева признава, че не иска да... остарява кичозно и некрасиво. Пред Мариана Янева звездата на Народния театър разкрива какви са модните й предпочитания, какво харесва у себе си и дали се смята за добра майка. Аня споделя и, че иска да й завиждат за мъжа до нея.

Какво се случва, когато родилката не е родител на едно дете? Болната ни тема в този брой е посветена на сурогатното майчинство. Намерихме и най-подходящия събеседник в лицето на Стефка Сарафова, заместник-председател на сдружение “Зачатие”. От нея ще разберете какви законови промени се подготвят и обсъждат и до каква възраст една жена може да стане сурогатна майка.

Защо тази иначе толкова красиво звучаща френска дума cellulite изпълва жените с толкова неувереност и неприязън? Страхът да се разголиш на ярка слънчева светлина пред очите на любимия мъж буквално сковава ума на всяка жена, която има дори само наченки на целулит. Има ли начин все пак да се изглади портокаловата кожа и какви са противопоказанията на антицелулитната козметика четете в материала “Теория на целулитната конспирация”.

Във време, когато финансовата криза непрекъснато стяга обръча около нас, решихме да посветим рубриката ни ДА ПОГОВОРИМ на парите. Ще разберете защо жените са по-евтини от мъжете и дали финикийските знаци помагат или пречат на семейните отношения. Психологът Райна Ангелова ще ви убеди, че парите много лесно могат да се превърнат в... хартийките на раздора.

Извънземен баскетбол правят не само Майкъл Джордан и звездите от NBA. Практикуват го и у нас, при това хора с увреждания, някои от които никога не са тренирали този спорт. На тяхната тренировка в залата няма да чуете специфичното скърцане на баскетболните обувки, нито пък ще видите стрелба с отскок. Но тези момчета са по-високи от баскетболисти, твърди Мирослава Иванова в статията си от рубриката ЧИКСПОРТ.

От раздела ни БЕЛА КЪЩА в този брой можете да научите как да подредите дома си според принципите на стила японски минимализъм, как икебаната може да се превърне в хапче против стрес, както и няколко кулинарни идеи с пиле.

И още в новия брой на Бела:

ХАЯ: От бебе на бебе и от мол на мол
МОДА: Избрани рокли
КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Пролетта и външността. Маски за ефектен загар. Студеното къдрене. Пътят към идеалното тегло. Здраве през сълзи. За “железен” организъм. Попитахте за хепатита. Акнето – бич не само за тийнейджъри. Поуки от опита на другите
МИКРОФОН ЗА ПСИХОЛОГА: 10:10 за самостоятелността
ЗВЕЗДИ: AC/DC – днес същите като вчера
ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА: Леонид Йовчев – един егоистичен рационалист
ИНТЕРВЮ: Мона Чобан: “Кучката може да живее в харем, феминистката – не”
ТЯ И ТОЙ: Любовта е истинска, когато...
ДЕЦА: Училище мъчилище
BG МАРШРУТИ: София – Априлци – връх Ботев
ПО СВЕТА: Сьонеф – храм на знанието, замък на щастието
ЕКО: Полето на неограничените възможности
СПЕКТЪР: Великолепната четворка – отново заедно в “Сексът и градът 2”
АСТРОНАВИГАТОР: Твоят верен астрогид за месец май

БЕЛА – за жените, които знаят и не знаят какво искат!
www.bela.bg