Най-добре облечените жени в политиката


Най-добре облечените жени в политиката Саманта Камерън, съпруга на лидера на Консервативната партия Дейвид Камерън, бе избрана за най-добре облечената жена в сферата на политиката, пише "Дейли Мейл".


Г-жа Камерън получи приза си благодарение на британския сайт "MyCelebrityFashion.co.uk", който представи на 1334 жени на възраст между 18 и 30 години снимки на всички жени от световната политическа сцена.

Така участниците в анкетата избраха 10-те най-стилни жени, като 82% от тях са определили стила на Саманта като "съвършен".

Най-добре облечените жени в политиката Второ място в класацията бе отредено на американската първа дама Мишел Обама, която получи 43% от вота на публиката.
След нея се нарежда първата дама на Франция Карла Бруни с 37% от одобрението на жените. Сара Браун и Юлия Тимошенко заемат 5-то и 6-то място съответно с по 27% и 22% от положителните гласове на женското жури.

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън заема пред последно място, изпреварила единствено заместник-председателят на Лейбъристката партия Хариет Хърман. БГНЕС