Отложиха откриването на първият хотел от веригата Армани

Отложиха откриването на първият хотел от веригата Армани “Armani Hotel Dubai” стана жертва на пепелта от вулканичните изригвания в Исландия. Голямото откриване на хотелът в най-високата сграда в света, „Burj Khalifa”, бе отменено в резултат на отменените полети от Европа.

Насроченото за 21 април откриване на хотелът, разработен от Armani Hotels & Resorts, със сътрудничеството на Emaar Properties PJSC и Giorgio Armani Sp.A., бе отложено за 27 април. С площ от 269 000 кв. фура, партер и нива от 1 до 8, 38 и 39 от Бурж Халифа, хотелът ще бъде един от най-атрактивните в света.

„Моята амбиция за Amrani Hotel Dubai – първият от групата хотели на Армани, курорти и резиденции, които скоро ще се появя по целият свят, е да се създаде комфорт и стил, чрез осигуряването на най-високите стандарти за дизайн, гостоприемство и обслужване” – каза Джорджо Армани за проекта.

Джорджо Армани се превърна в дефиниция за мода, стил и дизайн през последните деситилетия. Сега той прехвърля тези си умения върху дизайна на мебели и осигуряването на комфортна и гостоприемна обстановка.

Междувременно, модният дизайнер, превърнал се в режисьор, Том Форд, също не бе в състояние да лети до Лос Анджелис през уикенда, за да приеме награда за филмов режисьор, след като пепелта от вулкана в Исландия не му позволи да излети от Лондон.

Снимка:
www.armanihotels.com