В Киев се проведе Деветият международен фестивал на фризьорското изкуство "Кристален Ангел"

От 14 до 17 април в Киев, Украйна се провежда Девети Международен фестивал за фризьорско изкуство, мода и дизайн "Кристален Ангел", в който участват фризьори от цял свят, споделяйки своите умения с многобройните посетители.

На фестивала се очакват интересни и незабравими гледки. Вече бяха проведени няколко мероприятия, сред които конкурси, изложби, театрални постановки и грандиозна шоу-програма от Киевската Академия за фризьорство, която обедини в едно танцова хореография, фризьорските умения на стилистите и костюми от известни дизайнери.

"Кристален Ангел" е един уникален празник на красотата, изкуството и висшата мода. Участниците са както професионалисти, така и талантливи студенти от Академията за фризьорство. Подготовката и ежегодното провеждане на фестивала осигуряват на студентите и техните учители възможности за творчески растеж и признание, благодарение на провежданите конкурси.

Гостите на фестивала имат възможността да посетят отворени майсторски класове за фризьори и гримьори, които се провеждат от началото на събитието, на щанда на Киевската Академия за фризьорство.

 ТВ водеща отваря моден бутик Кристален Ангел

 ТВ водеща отваря моден бутик Кристален Ангел

 ТВ водеща отваря моден бутик Кристален Ангел

Тематично ориентирани към пролетта, косите на моделите бяха обсипани с пеперуди и цветя, други бяха сплетени в обемисти плитки или на кок и отново украсени изключително колоритно и творчески. Особено интересни бяха декорациите в ярки и живи цветове, напомнящи на паун и други птици.

Кристален Ангел

Кристален Ангел

Кристален Ангел

Кристален Ангел



Снимки: БГНЕС