Оптична страст от Испания

Перфектен стил и елегантна класика - това прави впечатление в моделите от колекцията на испанската марка “Massimo Dutti”.

Слънчевите очила се отличават с оригинални метални украси и орнаменти, а техните рамки са с нестандартен размер и метални декорации. Следвайки линията на колекцията очила за слънце, моделите диоптрични рамки са достъпни в широка гама модни цветове с оригинални оттенъци и намек за преобладаваща изтънченост.

Рамките с диоптър са подходящи за монтиране на всякакъв вид стъкла. За България очилата с марка “Massimo Dutti” са представени от фирма “KWIAT”. Eлегантните модели можете да намерите в оптическите магазини от месец април 2010 г.!

 Оптична страст от Испания

 Оптична страст от Испания

 Оптична страст от Испания

“Massimo Dutti” е испанска модна линия, основана през 1985г. Днес фирмата има повече от 472 магазина в 37 страни. Тя предлага модели от ежедневно, градско облекло до изтънчените и елегантни тоалети. Марката предлага дрехи, аксесоари, аромати и очила. Стилът в моделите на дамските дрехи е градският, практичен, елегантен шик, който е в крак с последните тенденции.

Снимки:
01. – 03. Визии от последната колекция на “Massimo Dutti”.
Фото: © “KWIAT”/ © “Massimo Dutti”

Чети повече във:
Fashion Lifestyle Magazine