През март Coiffure Beauty навършва пет години.

През март Coiffure Beauty навършва пет години. Гост на списанието е Ели Гигова. „От всеки, с когото съм работила, съм научила по нещо.” И „Най-късата ми прическа беше като дете, когато реших, че трябва да приличам на певицата от Roxette.” – споделя Ели пред екипа на Coiffure.

Тя подминава с усмивка пиперливите коментари на жълтите вестници. Няма как да не я „обичат”, след като е дъщеря на футболния бос Николай Гигов и приятелка на бизнесмена Петко Димитров.

За Coiffure Beauty Ели показва истинската си същност – естествена, гръмогласна и красива. Още за нея и актуалните й занимания и ангажименти можете да откриете на страниците на списанието.


Специални интервюта в новия ни брой с Емануел Сентенaк за Stephan и Саша Масколо за Toni&Guy.

Предложения от Англия. Колекцията Game by Angelo Seminara от екипа на Trevor Sorbie. Анджело Семинара пренася оригиналните си творчески идеи от скицника върху косата и демонстрира истински артистичен талант в една красива колекция. С почти трайбъл привкус вдъхновението на Анджело идва от усещането и духа на природата. Змии си сменят кожата; визуален ефект от светлина зад прозрачен воал от фина материя; окраска на скумрия и риба данио; пръстови отпечатъци; влечуги и птици; специфични естествени шарки на дърво, скали и мрамор. Заедно или самостоятелно всяка визия представя техниката по различен начин, а резултатът винаги е пленителен и провокативен. Специални колекции с прически от екипа на Toni&Guy с актуални форми и цветове.

От Германия хитове на Kai Uwe Steeg с колекциите Back to Basics, Newspaper Collection и Cute Pupa Dolls.
Накрая, но не на последно място идват и предложенията от Франция на екипа на kpO с колекцията ColorLuxory. Земни тонове и огнени златни ефекти в една подстрижка на пластове. Съвременният фен на модата с вееща се, бляскава, чувствена коса. Уникален сексапил. Красотата се крие в простотата на съществуването. В чувството, че живееш. В увереността. Луксът означава преди всичко да притежаваш или да получаваш повече. А най-големият достижим лукс е да живееш живота си с индивидуален стил.
От България представяме колекцията на Лъчо и неговия артистичен екип, както и самостоятелното участие с Тенденции 2010 на Анатоли Велев.

През март Coiffure Beauty навършва пет години.През март Coiffure Beauty навършва пет години.

Четете още:

Коса
Цъфнала и вързала. Цъфтежът на косата е най-видим при дългите коси, но по-късата дължина също не е застрахована. Coiffure Beauty проучи как може да му се противодейства.

Тенденции
Чувственост в косите. Този сезон луксът и блясъкът са така пресъздадени, че да може концепции като „умерена” и „обмислена” да са водещи. Сам Макнайт, главен посланик на Pantene, споделя: „Ние говорим за чувственост, нежност, текстура, блясък, естественост и небрежна външност в почти всички дефилета за сезона. В действителност това е представянето на „умерената визия”. Що се отнася до „обмислената”, тогава се появява фокусът върху най-малкия детайл. „Дали си оставил краищата къдрави, или си направил усилието да ги изправиш? Важен е детайлът, който променя визията” – допълва Сам.

През март Coiffure Beauty навършва пет години.През март Coiffure Beauty навършва пет години.

Оптимизъм в грима. „Думите, които описват този сезон, са импулсивен и свеж” – твърди творческият директор на P&G Beauty Пат Макграт. Тя акцентира върху „супермодерното” излъчване на едно ново самочувствие, което съживява грима като изразно средство.

Още за Грим – Очи в очи с OFRA.

Козметика
Липосукция без операция. Мастните клетки лесно се натрупват в тялото ни. По-трудно е да се преборим с тях. Вече не е нужно да лягаме под скалпела. Coiffure Beauty ще ви посвети в тайната на неоперативната липосукция с „Ултрашейп”.

Здраве
Истини и заблуди в храненето. Важно е да си дадем сметка какво е мястото на храната в нашия живот. Coiffure Beauty се допита до диетолога Ипократис Пападимитракос, който акцентира върху логическите изводи, които всеки трябва да направи за себе си, за компромисите и компенсациите.