Румяна Маринова в международно жури на Мисис Глоуб 2009

* Нашата Ваня Александрова в топ 15

Румяна Маринова в международно жури на Мисис Глоуб 2009Късно снощи от Словакия се завърна нашата красавица Румяна Маринова, където се проведе международният конкурс Mrs Globe 2009. На бляскавата церемония в Националния театър в Братислава нашата българка отново беше почетен член от интернационално жури, след като през изминалите години в САЩ беше редом с племенника на Бил Клинтън.

Българската участничка д-р Ваня Александрова от Пловдив, съпруга на пластичния хирург Невен Енчев, се класира в топ 15 и отнесе награда за интелект измежду 80-те претендентки.

Любопитното е тази година, че нашите грации са имали персонален асистент при посещението си, който постоянно се е грижил за комфорта им там, разбраха първи от светския лидер Club News по Нова телевизия.

В културната програма на конкурса са били включени няколко посещения на Домове за сираци и възрастни хора, както и посещение на емблематичния замък "Собиески".
Тазгодишната победителка е от Армения, на второ място се класира участничката от Лисабон, следвана от Украйна на трето място.

Лично посланникът на България в Словакия и съпругата му уважиха българската делегация с присъствието си и подрепиха нашата участничка д-р Ваня Александрова, която в судиото на "Огледала" беше номинирана за най-красивата омъжена българка 2009, допълва ПРофайл.

Румяна Маринова в международно жури на Мисис Глоуб 2009