Продават парфюм от ДНК на Майкъл Джексън

  Продават парфюм от ДНК на Майкъл Джексън

Последният, пуснат на пазара и най-вероятно най-редкият продукт с името на покойния Майкъл Джексън, е парфюм на базата на ДНК на изпълнителя, пишат испански медии.

Компанията произвежда също аромати и на други звезди като Елвис Пресли, Мерилин Монро, Наполеон Бонапарт или Едуард IV.

Компанията " My DNA Fragance" може да създаде парфюми от човешки генетичен код, а за целта има нужда само от един косъм на това лице.

За да създадат генетичната същност на Майкъл Джексън фирмата се е свързала с Джон Резников, който притежава най-голямата колекция от коси на исторически личности.

" Ние използваме генетичния код, за да създадем аромат. ДНК може да се извлече от всяка коса. Ароматът на Майкъл не съдържа алкохол, само алое вера, която е полезна за кожата. Използваме алое вера, която не се изпарява във въздуха, за да трае уханието цял ден".

Според британското издание "Сън" най-доброто е цената на продукта. Само за по-малко от 40 долара можете да ухаете на Краля на попа.

Най-странното е, че има знаменитости, които сами се обаждат на компанията, искайки да произвеждат свой собствен аромат. Последният бил актьорът Самюъл Джаксън. БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ