Виктория Бекъм създаде модна линия за чанти и обувки

    Виктория Бекъм създаде модна линия за чанти и обувки

Като допълнение към собствената си модна линия за дрехи, Виктория Бекъм реши да пусне и лична колекция от обувки и чанти, пишат испанките медии.

Стилът на Виктория вече се приема като последна модна тенденция, за това тя реши да засили собствените си проекти, а не да насърчава други марки. Модните фирми, на които тя е станала рекламно лице, винаги са увеличавали продажбите си. Сега тя е готова да акцентира върху собствените си идеи, за да ги предложи на обществото.

Британските медии започнаха все повече да пишат, че Виктория е отегчена от рекламирането на чужди марки. Сега е решила да спечели малко пари, показвайки нови модни тенденции. Изглежда хората ще купуват директно това, което носи тя.

Нейният съпруг, футболистът Дейвид Бекъм, е предложил на половинката си да построи собствено ателие в къщата им, по известна като "Бекъмгамския дворец".

Модната линия на Виктория предлага колекция от дрехи, слънчеви очила и дънки, а дизайнерката вече обяви предстоящото представяне на нови аксесоари. БГНЕС

Лондон / Великобритания