ЕДНА ЖЕНА – ДВЕ ЛИЦА
БУТИК “ДАЛАЯ” ПРЕДСТАВИ НА ПИЩЕН РЕВЮ СПЕКТАКЪЛ ЛУКСОЗНОТО БЕЛЬО НА ПАРА И ПЛЮТО

На 21 октомври 2004г. в зала “Академия” на ул. “Мизия” 23 бутик “ДАЛАЯ” представи ревю-спектакълът “Едан жена – две лица”, с който за първи път в България да се показаха най-новите колекции на луксозното бельо с марките ПАРА и ПЛЮТО, както и на специалните чорапи и чорапогащници СЕТ.

Колекцията спално бельо и облекло за свободното време зима 2004/2005 на белгийската марка ПЛЮТО предизвика възхищението на присъстващите гости със своето излъчване. Колекцията е подходяща за всеки ден. Моделите привнасят удобство и уют в ежедневието. Материите са предимно естествени, които придават на моделите чувство за комфорт, подчертават женствеността и изтънчената нежност на линията. Най-новите предложения на ПЛЮТО са с изчистена линия и изпълнени в разнообразни цветове: бебешко розово, светлосиньо, жълто и слонова кост. Моделите са изключително разнообразни – пижами, ефирни нощници, меки халати от кадифе и др. Линията е издължена или варираща до коленете.

Първата колекция нощно облекло на ПЛЮТО е създадена през 1976г. Днес белгийското бельо с тази марка се предлага в страни като Франция, Испания, Португалия, Германия, Италия, както и извън пределите на европейския континент – в Япония, Канада и Средна Азия.

Модната централа ПАРА е създадена през 1950г. в Италия. Днес ПАРА е една от главните производителки на бански костюми и бельо в света. Продуктите с тази марка могат да бъдат открити в Белгия, Франция, Хърватска, Полша, Гърция, Русия и др., както и в повече от 52 собствени магазина. Съвсем наскоро ПАРА представи новата си линия “Ювентус” – специално изработена едноименния футболен клуб. Рекламно лице на марката е известната италианска манекенка и телевизионна водеща Федерика Фонтана. Моделите с марката ПАРА са смели, оригинални, забележително красиви и изработени с изключителна прецизност.

Присъстващите на ревю-спектакъла бурно аплодираха топмоделите на “Визаж”, които с много финес и грация демонстрираха моделите на италианското бельо с емблемата ПАРА. Колекцията включва смели съчетания на черното с ефектни бродерии, бонбонено розово с черна бродерия, черно с кафява бродерия. Присъства и по-класическата комбинация от черно и бяло. Сред предпочитаните материи са стреч, тюл, дантела и копринени апликации. Сериите включват бодита, сутиени, танга, боксерки и бикини, както и елегантни рокли, които придават завършеност на колекцията. С рокля от тази линия беше облечена и прима-балерината на Националната опера Диляна Никифорова, която изпълни оригинален и изключително красив етюд, с което допълнително допринесе за доброто настроение на гостите.

По време на ревю-спектакъла беше обявено, че Татяна Канчева и Димитрина Каменова – собственички на бутик “ДАЛАЯ” се включват активно в Националната кампания за борба с рака на гърдата, подкрепяна лично от първата дама – г-жа Зорка Първанова. Точният размер на подкрепата ще стане известен на 30 ноември 2004г. по време на премиерата на “Алманах на българската мода 2004/2005”.

Модното шоу беше уважено специално от Марейке Козарт (собственичка на белгийската марка ПЛЮТО), Андреа Риензо (син на собственика на ПАРА) и Гай Шамни (мениджър-продажби на ПАРА).

Сред присъстващите се откроиха също и депутатките Теодора Дренска и Весела Лечева, Мария Гроздева, Тереза Бракалова, Нели Топалова, консулът на белгийското посолство г-н Йохан Гро, Яда Ал Саиди – първи секретар на посолството на Кувейт, представители на Италианския културен център и др.

СНИМКИ:

1.Модел на “ПАРА” колекция зима 2004/2005, демонстриран по време на ревю-спектакъла “Една жена-две лица”.
2.Модел на “ПАРА” от същата колекция.
3.Колекция зима 2004/2005 на белгийската марка “ПАРА”, представена в България от бутик “ДАЛАЯ”.
4.Грациозното изпълнение на прима-балерината Диляна Никифорова, облечена с рокля на “ПАРА”.
5.Модел на италианското луксозно бельо “ПАРА”, демонстриран от топманекенката на “Визаж” Теодора Велинова.
6.Модел на “ПАРА” – колекция зима 2004/2005.
7.Оригинален модел луксозно бельо на “ПАРА”.
8.Романтичен и същевременно предизвикателен модел на “ПАРА”, показан по време на ревю-спектакъла “Едан жена-две лица”.
9.Собственичките на бутик “ДАЛАЯ” – Татяна Канчева и Димитрина Каменова приветстват присъстващите и получават аплодисменти за своя дебют на българския моден пазар.
10.Красивите и “точни” очи на двете български медалистки по стрелба – Весела Лечева и Мория Гроздева не се откъснаха нито за миг от магнетичните модели на ПАРА и ПЛЮТО.

ФОТО:
МОНИ ФРАНСЕС ©

© Любомир Стойков
Всички права запазени!