Шикозна визия от Kwiat

Верни на своите почитатели, модните експерти от Българската Марка Очила KWIAT отправят към тях ново фешън предизвикателство - колекция KWIAT CHIC. Тя включва 3 мъжки и 13 ексклузивни дамски модела, които хармонизират луксозния блясък и елегантната практичност.

Kwiat Kwiat

Фешън акцент при дамските очила от колекцията са бляскавите камъни Swarovski, разположени вертикално по цялата дръжка. Неслучайно модните специалисти от KWIAT са предпочели оригиналните квадратни и правоъгълни форми на кристалите, тъй като, от технологична гледна точка, те са много по-устойчиви. В духа на модните актуалности, стъклата на дамските модели са огледални, като голяма част от тях са в преливащи се тоналности. Нестандартните цветни комбинации като тъмносиво и бордо, матирано злато и приглушено кафяво или свеж беж придават на колекцията ексцентричност и уникално звучене. Рамките са решени в стилно черно, загадъчно кафяво и предизвикателно прозрачно бордо. Металните модели са в блестящо златно в комбинация с нежно бяло и фин беж. Класиката също пристъства в колекцията KWIAT CHIC в лицето на елегантната черно-бяла комбинация и стилното черно. За мъжете авантюристи KWIAT предлага очила в хитовия цвят Хавана, а за любителите на изискания стил и класа са моделите в бляскаво и матирано черно.

Kwiat Kwiat

Очилата от най-новата колекция на българската марка вече са качени в сайта на KWIAT (www.kwiat-bg.com) и всеки може да избере сред тях своето бижу. Всички очила са придружени от невероятно фешън калъфче в зебров десен, което отговаря на най-високите модни изисквания.

Kwiat

Снимки:
1.– 4. Предложения от новата колекция KWIAT CHIC.
5. Всеки модел очила е придружен от модерно и стилно калъфче.
Фото: © KWIAT

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine