Звезди на световния фитнес идват в България!

           Звезди на световния фитнес идват в България!

В началото на есента Варна ще бъде домакин на Първия международен фитнес фестивал.

Събитието ще стане притегателен център за всички любители на активния начин на живот и за хората, чиято професия е свързана със здравето и красотата.

Мероприятие от такъв формат досега не е провеждано в България.

За пръв път привържениците на здравословния начин на живот ще имат уникалната възможност да участват в мастер класове и семинари на най-добрите треньори на Европа.

Със своите оригинални авторски програми елитните международни презентьори ще разчупят традиционната представа за фитнеса:

Владимир Снежик – международен фитнес презентьор, автор на програмата PortDeBras®, директор на конкурса Rookie of Russia, фитнес директор на компаниите INTERSPORT (Delta-Sport, Nike) Русия, Orange Fitness и City Fitness.

Хулио Папи - международен фитнес презентьор. Избран за инструктор на годината в Италия и Испания. Създател на PortDeBras®, Power Stretch , световен лидер в Асиметричния степ, автор на редица книги и ръководства за фитнеса.

Александр Ошкин - международен фитнес презентьор. Носител на титлата „Най-добър треньор на Европа”. Участник и водещ в многобройни телевизионни шоу програми, посветени на Хип-Хоп културата, организатор на Break dance битки и Хип-хоп фестивали. Street хореограф, победител в интернационалния конкурс Rookie of Russia 2007, победител в Mentos Dance ( Амстердам).