През август на море с Coiffure Beauty

През август на море с Coiffure Beauty Топли слънчеви лъчи ни обгръщат отвред заедно с копринената мекота на пясъка и свежестта на морския бриз. И в сезона на ваканциите списание Coiffure Beauty е с вас, за да добави елегантност и шик в летните дни и нощи. Изберете си нова визия – актуална и лесна за поддържане, за да сте неотразими на плажа или на вечерно парти край морето.

Представяме ви колекции от Англия и екипа на Headlines UK, както и летните предложения на Lisa Shepherd, Review, Steven Carey, Royston Blythe и Rae Palmer.
Още летен привкус с колекцията „Причудливи градини” от екипа на L’Oreal Professionnel.

С летни предложения се включва и Wella Professionals Bulgaria Top Acteure Team. Екипът от десет топ коафьори създаде тази впечатляваща фотосесия специално за читателите на Coiffure Beauty.

Корифеите във фризьорството от Sassoon Academy представят колекцията Deconstructivism. Изчистени линии, къси карета и отчетливи кичури са основните щрихи в колекцията.

Идеи от Barbara Wuillton, Франция как да постигнете шест различни визии с малко въображение и леко стилизиране.

Четете още:
Лято в косите – Лятото е сезонът на отпуските и дългите разходки под открито небе. Слънце, топъл бриз, водни пръски – романтика. Но не и за косата, която страда правопропорционално на вашето безгрижие. Как да се погрижите за проблемите с косата можете да прочетете в специалния материал.

Мода:
Drink Art – Откакто се появява за първи път през 1892, компанията Coca-Cola минава през различни предизвикателства и превъплъщения. При нея няма случайни неща – от червендалестия Санта Клаус през емблематичния червен камион за доставки до рекламните приключения на симпатичното полярно мече. Това лято металните кутийки с живителна течност излизат с нов морски дизайн, а лимитираните серии на доказали се имена в модата радват събирачите на силни усещания.

През август на море с Coiffure Beauty През август на море с Coiffure Beauty

Тенденции:
Плът на показ. Попълнете летния си гардероб с модерните за сезона бански и аксесоари. Заслужавате да се поглезите напук на кризата.

От модния подиум – Гримьорите на M.A.C. продължават да ни бъдат в помощ, илюстрирайки със скици задаващите се модните тенденции в грима за есента. За основа им служат ревютата от Седмицата на модата в Ню Йорк. Независимо дали харесвате естествените изчистени идеи или дръзкия жизнен стил, винаги има нещо ново и вдъхновяващо.

Козметика:
Какво ползват американките – Какво ползват американските жени със стил и високо качество на живот, за да изглеждат винаги привлекателни и желани? Никакви магии, нито тайнствени формули, а прагматизъм – високотехнологични продукти и грижа за себе си. Това е тайната на успеха и привлекателността на модерната американка.

През август на море с Coiffure Beauty През август на море с Coiffure Beauty

Здраве:
Глава над водата – През летните жеги плуването е чудесен начин да се охладите и освежите, било то в закрит или открит басейн, на море или във воден парк. Напоследък се появяват и други интересни дейности, от които можете да се възползвате. Едни от най-често прилаганите занимания в спортните центрове с басейн са аквааеробика и акваспининг. Експериментирайте, лято е все пак.