Американският рапър B-Real отсвири Мис България

Американският рапър B-Real отсвири Мис БългарияФронтменът на Cypress Hill - B-Real, който ще гостува за първи път у нас на 19 август в клуб Cacao Beach, Слънчев Бряг, не остана никак впечатлен от прелестите на Мис България 2009 – Антония Петрова.

Рап звездата изрично поставил условие на организаторите от Pride Records, че иска да се запознае с някоя красива българка, примерно Мис България. Родните промоутъри услужливо изпратили снимка на миската, но отговорът от страна на американеците бил меко казано хладен: „Не, B-Real не иска да се запознае с тази Мис България”.

Американският рапър B-Real отсвири Мис БългарияВъпреки, това B-Real си харесал няколко танцьорки от балет „Нова”, които ще подгряват шоуто му, заедно с Ъпсурт.

Сред другите изисквания на рапъра за престоя му от 24 часа на морския курорт били 48 бутилки мексиканска бира "Corona", 2 бутилки 8-годишно уиски, 2 бутилки коняк "Hennessey Privilegé", 2 бутилки сок от манго, 2 шишета водка, 2 литра сок от боровинки – не е ясно какъв коктейл подготвя B-Real, но със сигурност звучи добре.

Вечерята преди шоуто ще се състои от плата с всевъзможни печени меса, бейкролс и жълто сирене, обилно поляти с лютив сос, майонеза и горчица. За десерт рапърът е поръчал 3 пакета пури „Phillie Blunts” и две унции (над 50 грама) от най-добрата чубрица в региона. B-Real и антуражът му определено са решили да купонясват като за последно на концерта, освен това пристигат в България отпочинали след цял ден релаксация в кофи-шоповете на Амстердам.

Източник: showbusiness.actualno.com