Във Великобритания пуснаха революционен бански

 революционен бански Революционен нов бански беше пуснат в продажба във Великобритания в очакване на тропическо лято, той е прозрачен само за слънчева светлина.

Хиляди микроскопични дупчици в тъканта на банския, създаден от марката Кинаки, позволяват на 80% от слънчевата светлина да достигне до кожата под него. Човешкото око обаче не може да види тялото под банския костюм.

Марката, която предлага гама бански костюми както за мъже, така и за жени, съобщава, че е разработила тъканта с цел да гарантира равномерен тен. Собственикът на Кинаки Джон Уолкър, който произвеждал бельо и бански костюми в продължение на 35 години, заяви, че компанията му е предупредила клиентите си да бъдат изключително бдителни, докато се пекат на слънце.

"Те се продават като топъл хляб. Ние започнахме официално да ги продаваме преди четири седмици, но не можем да отговорим на огромното търсене в момента. Препоръчваме да използвате същите слънцезащитни кремове, както и при банските костюми, които излагат части от тялото на слънчева светлина. Клиентите трябва да бъдат отговорни, защото тъканта пропуска слънчевата светлина", допълва той. БГНЕС



Лондон / Великобритания