Аксиния и фолкдивата Камелия пяха на конкурса
„Да бъдеш МЕРИЛИН” във Варна

Бляскъв шоу-спектакъл „Да бъдеш Мерилин” събра Варненския елит в Гранд хотел Варна преди дни. Той е вторият пореден от националния конкурс „Да бъдеш Мерилин –Усещане за жена”, осъществен с подкрепата на дамските цигари Merilyn Slims. Финалът ще е на 11 юни в София. Постановката е поверена на Амалия Тинчева, а до спектакъла бяха допуснати 16 варненски красавици, които упорито репетираха, под ръководството на хореографката Ани Петкова. За пълната прилика на момичетата с Мерилин Монро и за стайлинга на конкурса се погрижиха от фризьорски салони Арлет-Варна.

Да бъдеш МЕРИЛИНДа бъдеш МЕРИЛИН

Безпристрастното жури, в което бяха и очарователната Камелия и поп талантът Аксиния, имаше не леката задача да избере една първа и две подгласнички, които са най-артистични и най-много се доближаваха до образа на Мерилин. Холивудски блясък на спектакъла допринесе и специално ушитата колекция от рокли на марка „МИРО”, наречена Мерилин. С част от нея в края на месец юни модната къща ще участва в Дни на българската култура в Рим.

Да бъдеш МЕРИЛИН

Сексапилната Аксиния, която пристигна със специално нает самолет, изпя последните си хитове, а фолкдивата Камелия взриви публиката с любимите им песни.
Допълнително нажежаване на страстите допринесоха и изпълненията на Максимус бойс. Успешно превъплътила се в ролята на Мерилин бе и водещата Деси Банова, която без да излиза от образа си на синоптик, предсказа хубаво време. Артистично и партнираше Айвън от Максимус бойс, който не пропусна да се поразговори с участничките и провери познанията им на тема - Коя е Мерилин?

Да бъдеш МЕРИЛИН

Лента и корона с камъни Сваровски, участие във финалния конкурс „Да бъдеш МЕРИЛИН” в София, ръчен часовник, уикенд за двама в петзвездния хотел Роял Бийч и ръчно изработено златно бижу, парична награда и много други са част от подаръците, получени от победителките. Първа единодушно бе избрана 25-годишната Росица Тонева, на второ място е Филипа Гунчева - 19 г. и трета е Александра Янчева – 19 г. Всички момичета получиха подаръци от Merilyn Slims.

Да бъдеш МЕРИЛИН

Да бъдеш МЕРИЛИН