Мерилин Монро отново завладя сцената

С бляскав спектакъл стартира първият кръг от националния конкурс "ДА БЪДЕШ МЕРИЛИН - усещане за жена", подкрепян от най-новата марка цигари - "Merilyn Slims". Конкурсът ще се проведе в три различни града на страната, Пловдив, Варна и Бургас, като финалът ще бъде в София на 1 юни, рожденият ден на холивудската звезда.

Над 150 отбрани гости посетиха конкурса в Пловдив, на който 15 претендентки се състезаваха в три кръга. Участничките усърдно репетираха с хореографката Ани Петкова, за да покажат танцувалност и сексапил. Постановката е поверена на Амалия Тинчева, а тоалетите на фирма Миро, с които дефилираха претендентките, са специално ушити за конкурса. Колекцията с име Мерилин внесе допълнителна атмосфера от 60-те. Гости и участници получиха комплименти от марката “Merilyn Slims”.

Журито, сред които топ моделът на Исландия – Асдис Ран и фолкдивата Преслава, имаше не леката задача да избере най-артистичната и доближаваща се до духа на Мерилин участничка.

Максимус бойс и Айвън партнираха на претендентките и очарователната водеща Деси Банова като впечатлиха публиката със своите изпълнения. А за любителите на песенното изкуство сексапилната Преславa изпя последните си хитове и допълнително взриви публиката.

Призовото място спечели Гея Антонова, на 19 г. студентка по журналистика и PR от София. Тя получи корона с камъни Сваровски, златна плочка Мерилин, почивка за двама в Слънчев бряг и парична награда от 1000 лв. Втора се класира Таня Димчева на 18 г. от Пловдив, а трета е Първолета Вълчева на 19 г., абитуриентка от София.Дълги години изследователи и почитатели на Мерилин Монро се опитваха да разкрият причината за невероятния й успех. Оказа се, че освен сексапил, чар и талант, Мерилин разполагала и с "тайно оръжие", на което разчитала не само в професионален, но и в личен план. Именитата филмова звезда пушела цигари, които били направени специално за нея.

Вълнуващо е да се докоснеш до мита на Мерилин Монро, до нейния разкош и сексапил, споделят Асдис Ран и Преслава. Част от тайната на Мерилин се крие и в цигарите “Merilyn Slims”, на които и двете са искрени почитателки, защото им напомнят за тайното оръжие на звездата. Според тях само те носят усещането за истинска жена, белязало живота и успеха на Мерилин.

Снимки:
1.- 2. Победителката Гея Антонова, Преслава, Асдис Ран, Първолета Вълчева - на трето място в класирането.
3. Преслава
4. - 7. Моменти от конкурса