Мишо Шамара и Лейди Би оценяваха красавици

20-годишната Деси Георгиева от София грабна титлата Мис Студентски град

Скандалният рапър Мишо Шамара, бунтарката на попа Лейди Би и европейският шампион по култузризъм Димитър Димитров обединиха усилия, за да изберат най-красивата студентка в конкурса Мис Студентски град, провел се в клуб Тантра.

В оспорваната надпревара за титлата участваха 10 момичета, които премериха чар, сексапил и красота в 3 кръга, дефилирайки съответно в спортно-елегантни тоалети, във вечерни рокли и по бански.

На финала на конкурса мнението на жури и публика съвпадна и за Мис Студентски град бе обявена 20-годишната Деси Георгиева от София. Подгласнички станаха Марина Иванова, на 22 г., и Жени Радкова, на 22 г., също от столицата.

Водеща на конкурса в клуб Тантра беше певицата Анн-Джи, която в разгара на купона поздрави публиката със свое парче. Микрофона грабнаха и специалните гости в журито Лейди Би и Мишо Шамара, които нажежиха градуса на настроението в публиката до червено.

За радост на всички дами демонстрация на мускули направи шампионът по културизъм Димитър Димитров, а през останалото време гостите на Тантра бяха забавлявани от танцьорите на балет Dangers.