Дамските раници, които всяка жена трябва да притежава през 2023 година

Съществуват редица видове дамски раници. Най-често избирани са кожени дамски раници, такива с пирамидки и капси, текстилни, изработени от еко кожа, спортни, луксозни, елегантни, ежедневни. NovaChanta.com предлага огромно разнообразие от качествени дамски раници. Разнообразието включва модерни дамски раници и официални дамски чанти, ежедневни дамски раници, спортно-елегантни дамски раници и други.

Дамски раници

Раницата представлява чудесна и много удобна алтернатива на дамската чанта, най-вече в случаите, в които ви се иска да имате достатъчно свобода на ръцете. Подходяща е и когато се стремите към разчупена и различна визия. Ето кои са основните видове дамски раници и какви са техните предимства.

Кожена раница
Кожената раница е модерна и същевременно - здрава, което я прави често срещан избор. Здравината и удобството й дават възможност да я ползвате толкова дълго, че дори да ви омръзне. Кожата – независимо дали е естествена или еко, е винаги актуална. Тя стои модерно и елегантно, така че абсолютно спокойно може да я носите и на своето работно място. В случай, че отидете в офиса или на служебни срещи, подберете модел, който да бъде изчистен от картинки, капси или друга украса, неотговаряща на събитието. Ориентирайте се какъв е размерът в съгласие с поводите, по които ще я носите. Препоръчително е да е по-обемна, защото тогава ще можете да поберете в нея документи и таблет например, когато се налага да ги носите.

Платнена раница или текстилна раница
Текстилът е практично решение, когато става въпрос за ежедневие или неангажиращи, неофициални срещи. Добрата новина в случая е, че се предлагат в голямо многообразие от цветове, така че отлично можете да допълните своята визия, като я съчетаете с тоалета, който сте решили да носите. Също така са лесни за поддръжка.

Дамски раници

Плетена раница
Плетените раници са стилни и елегантни, но в същото време са и неангажиращи. Грижата около тяхната поддръжка въобще не е сложна. Голямото разнообразие от цветове и модели е наистина огромно. В случай, че искате да сте уникална и неповторима ще е добро решение да се спрете на ръчно изработени плетени раници в няколко преливащи се цвята. Този избор е гаранция за уникалност.

Всекидневна раница
Когато става дума за всекидневни раници е трудно да бъде определен конкретен вид. Артикул от всеки вид може да бъде използван във всекидневието, стига да ви кара да се чувствате комфортно и ви е достатъчно удобно с нея. Хубаво е това, че не е необходимо да я съобразите с нищо, защото сама по себе си дамската раница може да бъде отделен елемент от визията, а не да се явява допълнение към нея. Добре известно е, че в една дамска чанта (или пък раница), има всичко друго, но не и ред. Така че ви съветваме да се спрете на артикул с по-големи размери, за да разполагате с пространство за всичко нужно, което всеки ден ви се налага да носите.

Дамските раници са практично решение за всяко събитие и повод. Необходимо е да я подберете и  да я съчетаете с вкус и стил с останалата част от вашата визия, а също и да създадете свой собствен и неповторим стил.