JENNY FAIRY RECORDS от ССС - Кампания като по ноти за есен-зима 2022/2023

Готови ли сте за новия сезон!? Магазини CCC ще ви изненадат с невероятни горещи предложения, независимо от времето! Любимата марка Jenny Fairy стартира кампанията си за сезон есен-зима 2022/2023 под испанските ритми на „Caliente, Caliente“, връщайки ни назад във времето през 2000-те години.

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

Гореща кампания за есента!
Уникалния стил от Y2K в съчетание с ритъма на испанската музика и световни топмодели - това е новата колекция на Jenny Fairy за сезон есен-зима 2022/2023! Френският фотограф Никола Лорию е уловил в изключителни снимки Оливия Винтен, Джордан Даниелс, Джанет Чиниере Джъмбо, Вакаре Степутите и Палома Елсесер – бодипозитивен модел, разчупващ стереотипите в света на модата.Палома Елсесер е добре позната от нашумелите корици на Vogue, както и от модните подиуми на Fendi, Lanvin и Alexander McQueen.

 

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

Какво ще видим в новата колекция на марката Jenny Fairy от ССС?
На първо място, най-горещите тенденции на сезона. Без съмнение, това са платформите и те ще останат на върха! В новата колекция може да се полюбуваме на много масивни подметки на боти, ботуши, ретро мокасини или високи ботуши, както и на обемни токчета от няколко сантиметра. Силен супер модерен акцент в тази колекция ще бъдат лъскавите боти и масивните каубойски ботуши.

Какво ни изненадва в тази колекция?
На фона на приглушените цветове виждаме наситено розово и сочно оранжево, запазени в мегатенденцията на "Барби" модата! Колекцията е допълнена както от чанти, така и от раници, които препращат към стила на 2000-те. Няма да липсват аксесоари, ватирани материи и супер модните кантове. Новата колекция е модната есенция на най-добрите тенденции, които ни очакват през последното тримесечие на 2022 г.

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

Как да носим новата колекция на Jenny Fairy Records?
Супермодерните платформи, независимо дали ще изберете класически ботуши или обувки Mary Jane, ще изглеждат страхотно в комбинация с дънки тип mom jeans и къс топ! Осмелете се да изберете и по-ефектна визия. Вашият стайлинг с рокля в главната роля може да бъде допълнен от феноменални розови боти! Това уникално бижу в новата колекция ще направи есента по-малко мрачна! От друга страна, този сезон класическите ботуши с лачен блясък или високите ботушите ще се съчетаят идеално със супер модерния тренч. Всички стилизации ще бъдат допълнени от най-модерните за тази есен малки, извити багети, чанти тип корнеол, стилни малки раници (в красиво лилаво!) или ултрамодерни чанти на каре!
Влезте в новия сезон с танцова стъпка и се оставете да бъдете увлечени от испанските ритми, съпътстващи новата колекция Jenny Fairy Records! Пътувайте назад във времето с CCC и преразгледайте спомена за уникалната Y2K мода! Пълна с горещи тенденции и новости, колекцията впечатлява с прекрасни модели обувки и смели цветове.
Новата колекция е налична в магазини CCC, на www.ccc.eu/bg и в мобилното приложение!

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

JENNY FAIRY RECORDS от ССС

За CCC:
CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. CCC S.A. е една от най-мащабните обувни компании в Централна Европа и един от топ производителите на обувки на континента. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи. Освен разнообразие от обувки, в ССС се предлагат също чанти, козметика за обувки и аксесоари. В момента ССС продава над 45 милиона чифта обувки в близо 1000 магазина в 29 държави в света.

В България веригата има 17 физически магазина и онлайн магазин www.ccc.eu.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.

В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Клиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива.
CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.