Броени дни до най-грандиозното събитие в морската ни столица - церемонията за избора на Мис Варна 2022

Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод седемнадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

Мис Варна

Церемонията ще се състои на 25 август в лятната градина на комплекс Морско казино от 21.00 часа, където ще бъде избрана Мис Варна 2022, сред двадесет и две варненски красавици.  По традиция, победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на септември месец.

В ролята на водещи ще влязат световноизвестния оперен бас Деян Вачков и оперната прима Илина Михайлова, които ще зарадват присъстващите с изпълнения на популярни оперни арии.

Мис Варна

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за първи и втори тур на конкурса са създадени специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Радостина Илиева и Галя Долапчиева – сватбен бутик Alegra /ІІІ тур/, а аксесоарите към роклите са изработени от Radapola. Във вторият решаващ тур, миските ще дефилират с бански костюми на Avangard, а обувките се правят по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

Мис Варна

И тази година присъстващите ще станат свидетели на една  нестандартна хореография и ефектен стайлинг на миските, а оригиналните превъплъщения на професионалните танцьори от балет Арт Денс и  двадесет и дветте претендентки за титлата МИС ВАРНА 2022 ще пренесат многобройната публика в един свят, подвластен единствено и само  на Нейно Величество  - Красотата!

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ коафьорите от Christian of Roma, а грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Освен титлата МИС ВАРНА 2022 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2022. Гласуването за нея стартира на 15.08 на сайта -  www.missvarna.com и ще приключи след третия заключителен тур.

Мис Варна

Мис Варна 2022 се осъществява с генералното партньорствo на Revolution Estate, както  и с подкрепата на FERTINAGRO, Еко комплекс Извори, DENTAPRIME, Fitness Line, Pro Derma, IS AUTO, Corset,  Хидрострой, Skin Solution, медицински център Reflex, Canella Salon,ГИК Инжинеринг, ресторант Il Siciliano, Sara Pen, Reaction, Моята Козметика, Christian of Roma и медийното партньорство на Code Fashion TV.

По време на събитието ще бъде проведена благотворителна томбола, приходите, от която ще бъдат дарени за лечението на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна, които се нуждаят от средства за трансплантация на стволови клетки.