Номинирана за “Най-секси бизнесдама” дизайнерка съветва бъдещи булки

* Финалист от “Танцувай с мен 2” свири Гершуин на “Сватбените дни” в Кемпински хотел

Собственичката на сватбена агенция “Диаманти” Соня Атанасова, която е номинирана в категорията “Най-секси бизнесдама”, даваше съвети на бъдещите булки как да превърнат най-важния ден в живота си в приказка.

Сватбени дни

За трета година в Кемпински-хотел-Зографски се провеждат “Сватбени дни”. Те се състояха с официалното съдействие на сватбена агенция Диаманти и дизайнерките на модна къща “Принцес” Соня и Силвана.

“Идеята на сватбените дни е да се научат булките как да искат, как да мечтаят и как техните мечти да се превърнат в реалност” – сподели Соня Атанасова. Специално за изложението зала София Гранд бе разделена на три. В първа зала организаторите показаха как изглежда една сватба в модерен стил. Всичко бе разработено с много стъкло и огледала, използвани бяха много светлини, сребърна и златна тафта, аксесоари, цветя и органза. Тази зала бе предназначена за смелата булка. Втора зала бе оформена като място за бракосъчетание - един от вариантите за подписване на открито. В последните години желанието на почти всяка булка е да излезе от традицията да подписва в ритуална зала. Третата зала бе за класическата булка. Таван с балдахини, много злато, цветя и перли ни пренесоха в приказния свят на “Диаманти”.

Сватбени дниСватбени дни

“Няма мода в сватбите, модерно е всяко нещо, което булката харесва, стига да отива на характера й, а булченската рокля трябва да съвпада със стила на цялото тържество” – допълва Соня, която организира цялата сватба на Наталия Гуркова и Джордже Михалевич.

Сватбени дни

Звездното семейство е допълнено от синът и Борислав, финалист от “Танцувай с мен 2”. 20-годишният талант и приятелката му Борислава са част от агенцията. Освен че танцува, Борислав свири прекрасно на пиано. По време на сватбеното изложение той демонстрира как звучи Гершуин под неговите пръсти. В Кемпински бяха представени и булченските рокли на Принцес и симпатични ретро коли за сватби. Гримьорката Нели Фейменска пък демонстрира как трябва да изглежда грима на булката, който бе много далеч от чалга визията, така модерна напоследък.

Сватбени дни

Сватбени дни

Снимки:

1. - 4. Зала София Гранд, украсена в различни стилове

5. Соня с модел, облечен в рокля на модна къща "Принцес"

6. Соня, Борислав и приятелката му Борислава

Фото © Архив на сватбена агенция “Диаманти”