Мис България 1998 Наталия Гуркова стана Мисис

* Първото им дете ще е момченце, Бони и кумата си поделиха букета

Мис България 1998 Наталия Гуркова стана МисисМис България 1998 Наталия Гуркова стана Мисис Гуркова-Михалевич на тържествена церемония в православния храм Св. Неделя до хотел Шератон в центъра на столицата. След като положи подписа си в ритуалната зала на бул. "Витоша" 15 тя прекрачи прага на светия храм, където даде обет за вечна вярност на съпруга си Джордже Михалевич пред камерите на десетки медии и гости. След ритуала новобрачната двойка се отправи с 12 метровия Rolls Royce на Limo Auto към ресторанта в Кемпински хотел Зографски. Красавицата ще има и втората сватба, която ще направят в ЮАР до края на годината.

В три часа следобед стартира най-веселата част от сватбата. “Какъв аристократизъм лъха от всичко…”, цъкаха гостите на младоженците при вида на приказно аранжираните зали за официалната вечеря в Кемпински-хотел-Зографски.

Под специално аранжирана шатра във фоайето пред зала София Наталия и Джордже си направиха фотосесия с гостите.

Тържеството продължи в сребърната зала, където огромен роял и класичеса музика посрещна поканените. В черни кристални чаши бе сервирано шампанско, а гостите бяха подмамени и от екзотични плодове и течен шоколад, който в изобилие се лееше от пригодени за случая фонтани.

След което младоженците тържествено влязоха в основната зала, а мънички шаферки хвърляха цветенца от рози след тях. Залата бе аранжирана от свабена агенция “Диаманти”, собственост на дизайнерката на модна къща “Принцес” Соня Атанасова. Тя бе подбрала за основни акценти бялото, среброто и кристала. Цветята по масите бяха лилиуми и рози, като на всек букет бе кацнала приказно-красива пеперуда. Масите бяха допълнително декорирани с така любимите перли на Наталия Гуркова. Многото светлини допълваха обстановката.

Разбира се бяха спазени и основните традиции. По-голямото парче от чупенето на погачата остана в ръцете на младоженката. При ритането на менчето стана ясно, че първата им рожба ще е момче. Последва официално слово от родителите и от младоженеца.

Мис България 1998 Наталия Гуркова стана Мисис

Мис България 1998 Наталия Гуркова стана Мисис

При хвърлянето булченският букет се раздели на две, а късметлийките бяха фолк-певицата Бони и кумата “Мис Сърбия” и приятелка на Наталия – Ясмина Обрадович. Жартиера, хвърлен от Джорди попадна в ръцете на общ приятел от Англия. Гости от цял свят (Гърция, Сърбия, ЮАР, Италия, Израел) танцуваха на песните на Преслава и Тони Стораро. Заради профилактика на гласа Глория не можа да поздрави младоженците с песен.

Красивата приказка бе довършена с изнасянето на тортата, която цялата светеше в свещички, а 15 сервитьора бяха наредени около нея със огнени фонтани в ръце. Първото отрязано парче Наталия подаде на свекъра и свекървата.

Мис България 1998 Наталия Гуркова стана Мисис

Мис България 1998 Наталия Гуркова стана Мисис

Купонът продължи до 4 часа сутринта, след което гостите се прибраха по стаите си в хотел Кемпински-Зографски.

Снимки: VIP Communication

Още по темата: Наталия Гуркова дарява гостите на сватбата с диаманти