Интелигентните решения на "Триумф"

*Кой би повярвал, че такива малки детайли могат да бъдат толкова разумни?

Силвия Мадина

Днес бельото не е това, което е било в миналото. От топла долна дреха, то се е превърнало в цяла индустрия, която изобилства от разнообразен дизайн и кройки, красиви модели и интелигентни решения за перфектна фигура. Бельото може да оформя, приглажда, максимизира и минимизира. То дава увереност и самочувствие и има способността да трансформира естествените форми на тялото. Днес не е нужно никой да страда заради природните си дадености, затова „Триумф” представя разумните и най-блестящи идеи от пролетно-лятната си колекция за 2009 г. Експертите от модната централа напълно разбират женските желания и осъзнават важността на най-интимното облекло.

Невидими, ултра плоски чашки
„Air Curves”

Летните дрехи изискват гладко и леко бельо, което не прозира. Сутиенът с безшевни чашки е разумно решение на този проблем. Въпреки това иновативното предложение на „Триумф” с горещо подлепване доказва, че дори сутиените с шевове могат да бъдат изключително гладки и да не прозират под летните ефирни материи.

Футуристичният модел „Air Curves”е идеален за горещите летни дни. Комбинацията от матирана и бляскава материя и вградената, ултра лека, подплънка създават перфектна линия и изчистена визия. Бикините от модела са изработени по същата иновативна технология.

Невидими, ултра плоски чашки Напред към големите чашки

Напред към големите чашки
„Vintage Passion”

Дамите с голям бюст също мечтаят да носят красиви модели сутиени, каквито се предлагат в по-малък размер. В отговор на това предизвикателство, „Триумф” предлага модела с ретро визия „Vintage Passion”. Той осигурява максималнен комфорт, сигурно и перфектно оформен бюст и съблазнителна визия. По-големият размер чашки, по-широките презрамки и подсилващите банели повдигат бюста и осигуряват допълнителен комфорт.

Оптическо смаляване
„Graphic Minimizer”

Ако ще се почувствате по-добре с леко смален бюст, то решението е интелигентният дизайн на минимизиращия сутиен. Модерното предложение на „Триумф” за оптическо смаляване на бюста се нарича „Graphic Minimizer”. Този сутиен притежава всички нужни характеристики - безшевни чашки, фини подплънки и нежни, поддържащи презрамки. Бикините към модела не са с минимизиращ ефект, но кройката им е вталена и подчертава естествените форми на тялото.

Оптическо смаляванеОформящ ефект

Оформящ ефект
„Feminine Shaper”

Магическото бельо, което прикрива дефектите и перфектно оформя фигурата, никога не е било по-красиво. Благодарение на последните технологии в производството и на здравите и едновременно с това леки материи, днес дизайнерите на бельо могат да изваят перфектно фигурата.

„Feminine Shaper” е комбинация от бляскава, оформяща материя и елегантна еластична дантела, която приглажда, контролира, подкрепя и подчертава фигурата там, където е нужно.

Снимки:

  1. „Air Curves”
  2. „Vintage Passion”
  3. “Graphic Minimizer”
  4. “Feminine Shaper”

Фото: © Triumph

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine