Седмица на модата в Лондон Пролет-Лято 2022: Виктория Бекъм мечтае за европейско бягство

Виктория Бекъм може да не е била в официалния график на Седмицата на модата в Лондон този сезон, но определено не искаше да я пропусне и на 21 септември представи колекцията си пролет/лято 2022 онлайн с филм в уебсайта си.

Озаглавена „Движения“, Бекъм предлага весело настроение за пролет/лятот 2022 с ода за европейско бягство, която тя описва като „розово нюансирано и с внедрена елегантност“. С колекция, изпълнена с меки, летни кройки, копринено гладки и обвиващи поли в цветова палитра, вдъхновена от залезите с романтични сорбе нюанси, заедно с металиково, ледено синьо и препечен портокал.

Виктория Бекъм

„Когато мислех за този сезон, бях привлечена от елегантността на европейското лято: ленени костюми, прилепнали рокли и залези”, обяснява Бекъм в своите бележки за шоуто. „Начинът, по който такова пътуване може да ви накара да се почувствате почти откъснати от реалността, сякаш е друга епоха. Това е доста романтично."

Докато колекцията предлага романтично усещане, има и мъжествен силует, улавящ това празнично състояние на ума и споделен куфар, позволяващ да заемате неща от гардероба на гаджето или съпруга си - например бански под риза.

Виктория Бекъм

Конфекция Виктория Бекъм пролет-лято 2022
Бекъм добави: „Хареса ми идеята двойката да споделя ваканционния си гардероб. Ризата на партньора ви, преместена върху банския ви костюм или роклята, запасана в панталони. Сменяйки ежедневните си бижута за едно единствено голямо нещо – нещо малко мъжествено.

„Мъжкият силует е част от нашата ДНК. Имаше доста еклектична комбинация от добре облечени мъже, която ми дойде на ум, когато си мислех за този сезон. Лео [Ди Каприо] в лен, Рей Лиота в Goodfellas – мрежест потник и разкопчана риза, след това разбира се самият г-н Бекъм.

Виктория Бекъм

Това доведе до колекция от контрасти с гладки, копринени рокли с презрамки, балансирани с мъжественост със свободни кройки и обемни палта. Скромното поло продължава структурно рязко в пола, а мрежестите потници са облечени върху елегантни копринени поли и рокли.

За пролет/лято 2022 Виктория Бекъм каза, че всичко е свързано с „приемане на опростеното“.