Carrera и техните винаги актуални слънчеви очила

Carrera е австрийска модна марка, основана през далечната 1956 г. от Вилхелм Гняв, който е бил осеян от силно вдъхновение по време на състезание с автомобили. Оттук започва и историята на бранда, която и до ден днешен продължава да се развива и обогатява. Компанията се занимава с проектирането на спортни и слънчеви очила, които намират широко приложение и във всекидневието, а техните почитатели са милиони хора по цял свят. В Скай оптик е налице огромен избор от модни аксесоари с тази марка, които чудесно ще допълнят градската визия, ще внесат лукс и удобство в ежедневието.

Carrera и техните винаги актуални слънчеви очила

С какво се отличават слънчевите очила с марката Carrera?

Основната им визия е спортна, имат casual звучене и носят усещане за удобство и многофункционалност. Подхождат и на елегантни дрехи, и на изцяло спортни такива, което ги прави универсален аксесоар за през деня и за специални случаи. Предлагат се мъжки и дамски модели във всякакви цветове, форма и материали за изработка на рамката. Изцяло съгласувани са с действащите актуални тенденции, а широкият спектър от предложения позволява лесен и свободен избор - онлайн при това.

Кои са най-актуалните модели?

Личният стил може да бъде подчертан по много начини, така че умело да изразява характера на човек, неговите схващания за естетика и дори настроения. Именно това прави подбора на слънчеви очила Carrera толкова отговорен и значим в дългосрочен план. Сред най-актуалните са: 

  • Моделите HYPERFIT, които са взаимствани от високотехнологичното време, от очарованието на града и необходимостта от уникална визия в комбинация с практичност и комфорт; 

  • Авиатор - винаги на мода и винаги предпочитан избор от страна на почитателите на слънчевите очила Carrera. Този модел се определя като панацея за актуален външен вид и стилно решение насред многообразието от аксесоари с подобна насоченост;

  • Квадратни рамки - те са “old school” решение, което пасва почти на всеки, а това го прави и топ продукт с casual излъчване и висока приложимост;

  • Кръгли форми - не са за всяко лице, но всеки се заглежда по тях. Могат да се комбинират с всякакви стилове, разбирания за естетика и дори аромати.

Когато стане дума за мода, нека е просто мода - премислена, актуална, съвършена… Покупката на слънчеви очила Carrera е инвестиция в непосредственото излъчване, което всеки се стреми да постигне.