СВЕЖО, СПОРТНО, СЕКСИ...SLOGGI

Силвия Мадина

Знаете ли, че най-продаваната в Европа марка слипове, в началото на своето съществуване (точно преди 30 години), е била предназначена само за жени? Седем години по-късно се появяват и мъжките серии, които за изключително кратко време превземат пазара и отстояват тези позиции до днес. Новата колекция на марката, произвеждана от концерна Триумф, предлага изкушения и за двата пола:

SLOGGI ЗА МЪЖЕ: УМНИ МАТЕРИИ ЗА СВЕЖА ВИЗИЯ

Мъжката колекция Пролет-Лято 2009 предлага на своите почитатели всичко, за което са мечтали. Тя включва иновативни предложения за свежа визия без издайнически петна под мишниците. Новите кройки като практичното дълбоко V-образно деколте, изчистените модели и фантастичните модни цветове правят предложенията на sloggi още по-шикозни. Разнообразие, модна компетенция, комфорт и високо качество - това са, както винаги, основните координати на мъжката sloggi вселена.

Модел от мъжката серия на sloggi SplendidМодел от мъжката серия на sloggi Sports

Елегантната серия от микрофибър Splendid е характерна със своя дискретен блясък и нова цветова комбинация. През топлия сезон слиповете и хипстърите с широк ластичен колан са в цветова тоналност на зелен мъх, класическо черно и циклама. Едноцветните тениски с деколте около врата позволяват на раираната долна част да изпъкне на преден план.
Допирната точна между модерното и функционалното има ново име - Sports. Това е спортната мъжка серия на sloggi, която е връхна точка в пролетно-лятната колекция на марката. Тя лесно печели вниманието, както на спортните фенове, така и на по-претенциозните представители на силния пол.

Модел от дамската серия sloggi BrazilSLOGGI: “DOLCE VITA” ЗА ВЕСЕЛИ МОМИЧЕТА

Новият сезон идва с изненади и за момичетата! Свежестта на пролетта и пъстротата на лятото са вдъхновение за най-актуалните кройки и модели бельо sloggi, които се характеризират с иновативен дизайн, висококачествени материи и смели цветови комбинации. Готови ли сте за лятно sloggi пътешествие... нека да потегляме.
Разнообразно и изненадващо, лятото със sloggi е изключително забавно. Дамската колекция Пролет-Лято 2009 включва четири свежи серии с фантастични кройки, модерен дизайн, оригинални принтове и висококачествени материи.

Новата серия sloggi Brazil е предизвикателна и сексапилна. Тя лесно грабва вниманието на околните. Дълбоко изрязаните модели стринг, бикини и хипстър, изработени от нежен микрофибър, придават съблазнителен релеф на тялото и екзотично лятно усещане за кожата. Освен в класическите цветове - бяло, черно и топъл карамел, sloggi предлага закачливи модели във водно синьо и чувствено розово. Оригинален акцент в серията е чаровната малка панделка с логото на sloggi, с която е декорирана задната част на бельото.

Снимки:

  1. Модел от мъжката серия на sloggi Splendid.
  2. Модел от мъжката серия на sloggi Sports.
  3. Модел от дамската серия sloggi Brazil.

Фото: © sloggi

www.sloggi.com
www.triumph.com

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine