Бельо за шампиони

Любомир Георгиев, главен дизайнер на Джеронимо и Лора Любенова изненадаха своите почитатели и тези на футболния отбор ЦСКА с най-новите си модели. И този път българският производител успя да преодолее скептицизма на българина и разтърси публиката с изящно мъжко бельо, облечено върху мъже. Отборът на ЦСКА с най-голямо удоволствие прие мъжките боксери и стилни слипове и смело се снима за календар за 2009 г.– само по Geronimo!

Смелото решение на ръководството на ПФК „ЦСКА” и на футболистите да участват в такъв вид проект (да се снимат по бельо за календар), е не само похвално, но и съдържа голяма доза риск. Както се и очакваше това решение предизвика остра реакция от някои спортни медии. Понякога мъжете по бельо са по-провокатовини от политическите скандали.

Бельо за шампиони

Добрата новина е, че фотосесията на креативния Георги Манов протече цял ден и резултатът може да види всеки, който си купи или изтегли от тук календара. Още по-доволни ще останат феновете на футболния тим и на бельото с марка Geronimo ако си купят същите модели, които техните любимци избраха.

Новите модели на Geronimo ще бъдат достъпни за феновете и всеки ще може да си купи боксери или слипове от линията, изработена специално за ЦСКА през април 2009. Не случайно линията носи името „Бельо за шампиони!”.

Mноголистовият арт календар за 2009 година на Geronimo и футболен клуб ЦСКА се разпространява във веригата магазини на Ofice1Superstore и Fonex. Той ще може да бъде поръчан и онлайн в сайта на Ofice1Superstore.

Бельо за шампиони

Проектът по заснемането на футболистите по бельо беше по идея на самия футболен клуб, одобрена от ръководството и самите футболисти. Предизвикателството да се заснеме подобен календар бе отправен към нас и ние откликнахме на възможността за нова изява. Въпреки опитите за скандализиране сред феновете на ЦСКА, бельото с марка Geronimo открива по дискретен начин стремежа на футболния клуб към привличане на още по-разнообразна публика.

Въпреки че подобни проекти се осъществяват по цял свят, в България заснемането на календар с футболисти, облечени само по бельо със сигурност ще провокира много и най-различни реакции. Желанието на Geronimo е да предостави на феновете една нова възможност, като облече техните идоли в най-стилното българско мъжко бельо.

Скоро преди снимките, бельото Geronimo се представи подобаващо на най-голямото модно изложение в Париж, Франция – Mode City. Световни марки участваха и се бориха за вниманието на публиката, като представяха свои модели на щандовете си и по модните ревюта. Един от избраниците на организаторите беше и бельото на българския производител Geronimo, което единствено представи страната ни.

Бельо за шампиони

Специално за календара разработихме модели, които да бъдат изчистени, стилни и модерни. Със съдействието на ПФК „ЦСКА” и професионалната работа на стилистите и фотографите, реализирахме един добър продукт, който радва окото и е символ на новите идеи и предизвикателства!

Изказваме специални благодарности на ръководството на футболия отбор за гласуваното доверие, на футболистите, които се осмелиха да разчупят рамките, и на упоритата Лора Любенова, която със своя професионализъм успя да реализира този Geronimo проект.