Виргиния Здравкова представя pret-a-porter колекция в нов собствен магазин

* Дрехи за ежедневието и аксесоари с марката VIRGINIA се предлагат в бутика на ул. Раковски 166

Виргиния Здравкова отвори първия си бутик за дрехи и аксесоари за ежедневието в София. Актуалната колекция Зима 2008/2009 е предназначена за всички дами, които държат на стила и индивидуалния почерк на дизайнерката. Пуловери, ризи, панталони и поли с марката VIRGINIA са представени за първи път в най-новия бутик на Virginia atelier на ул. Раковска 166. Към дрехите Виргиния Здравкова е създала и широка гама от аксесоари - шалове, колани, чанти и oчила, които допълват деловите комбинации за ежедневието или спортно-елегантните съчетания за уикенда. В колекцията доминират характерните за сезона черно, сиво и лилаво.

Виргиния Здравкова представя pret-a-porter колекция в нов собствен магазин

В новия бутик ще бъдат представени и всички нови колекции дънки с марката VIRGINIA Jeans. В комбинация със секси тениски или по-екстравагантна горна част, те са отлично решение за дамите, които искат да се отличават на парти, в клуб или в дискотека. Тук се предлагат обувки и ботуши VIRGINIA Shoes, като най-новият модел обувки е от естествена кожа, щампована с логото на марката.

Виргиния Здравкова представя pret-a-porter колекция в нов собствен магазинВиргиния Здравкова представя pret-a-porter колекция в нов собствен магазин

Всички дрехи и аксесоари са направени от висококачествени платове и екологично чисти материали. Pret-a-porter колекциите се изработват във фабриката на VIRGINIA Fashion Group у нас и в ателиета на чуждестранни партньори при спазване на най-високи изисквания и стандарти за качество. В момента дизайнерката работи по създаването на pret-a-porte колекцията пролет/лято 2009.

Виргиния Здравкова представя pret-a-porter колекция в нов собствен магазин

За първи път Виргиния Здравкова представи колекция от дрехи за ежедневието и аксесоари на грандиозен моден спектакъл в София през януари 2007 г. Дънки, тениски, колани, чанти и очила с марката VIRGINIA бяха предложени на едно място за първи път в бутика на дизайнерката в търговския център на комплекс Royal Beach в Слънчев бряг.

Виргиния Здравкова представя pret-a-porter колекция в нов собствен магазин

Снимки © Архив Виргиния Ателие