“Etere” прави голямо сезонно намаление

От този месец вече стартира сезонно намаление във всички магазини на любимата на дамите марка “Etere”. Жените с изискан вкус ще могат да закупят всички модели от колекция “Glamour” за сезон есен-зима 2008-2009 с до 70% намаление. Най-търсени за сезона са палтата, вариращи от къси модели до по-дълги издължаващи силуета.

“Etere” прави голямо сезонно намаление“Etere” прави голямо сезонно намаление

В последната си колекция “Etere” поставя отново акцента върху деловата визия на съвременната жена. Неостаряващият черен костюм е неотменен елемент от гардероба на всяка изтънчена дама. Дизайнерите на марката препоръчват съчетанието между сако “Spenser” и панталон “Georgia”, които придават строга нотка и несъмнено ще бъдат актуални и следващия сезон. Като допълнение към тях е задължителна ризата в класически стил, разчупен от панделки, дантели и нервюри.

На по-ниски цени могат да бъдат закупени и най-търсените този сезон предложения на “Etere” – стилното палто “Valiya” с хитовия десен от рибена кост, което се предлага в три цвята – тъмнозелен, бежов меланж и нежно сиво. Изключително колоритна е ризата “Greta” с цвят на сияйна роза, която позволява различни комбинации с костюм, с пола или с панталон. Тя е от изцяло естествена материя – памук, като специфичното е, че платът е гланциран, което му придава лъскавина и сатенен блясък.

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки: © Архив “Etere”