Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

39-годишната брюнетка впечатли журито и заслужено се окичи с короната в тазгодишното издание на конкурса

Мариана Атертон е новата „Мисис Бургас 2019“. Короната ѝ предаде миналогодишната победителка Вержиния Иванова.

Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

Мариана е дипломиран бакалавър по приложна математика в Софийския университет „Климент Охридски“, завършила е и магистратура в елитния Технически немски университет в Мюнхен с отличие. Стипендиант е на „Баварската елитна академия“, в която след завършването си е избрана за председател на дружеството за Алумни. Благодарение на бизнеса си успява да съчетава своята страст към екзотичните дестинации, водните спортове и приключенията.

Подгласнички на победителката станаха 40-годишната Юлиана Стоянова, която е майка на 5-годишни тризнаци и 34-годишата Милослава Костенска.

Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

Тази година беше връчена още една титла – "Мисис Бургас Милениум". С нея бе отличена Ирена Бадалова от Приморско. 55-годишната бизнесдама ще представя България на световния конкурс за омъжени жени „Мисис Милениум Юнивърс“, който ще се проведе в Малайзия в края на месец май тази година.

Лице на публиката стана 38-годишната Вероника Петкова, която взе най-много гласове в онлайн вота. Чаровната блондинка е икономист по образование, майка на 3-годишна дъщеря.

Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

Участничките в конкурса си тръгнаха с подаръци от "Рефан", "Christian of Roma","Prime aesthetic center", Лаборатории, ЛИНА, Дерматологична клиника "Mirabel", "Сваровски", клубовете по "ТАБАТА" и "ЗУМБА" на Велислава и Димитър Батилови и много други.

Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

Претендентките за короната дефилираха в три тура, с тоалетите на бутик "САЛМА", в спортно-елегантна визия и с официалните рокли на модна къща "Диома"и бижута "Сваровски".

За прическите на дванайсетте дами се погрижиха професионалистите от "ВИП стидио", а гримът беше дело на Рени Радева.

Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

Сред присъстващите в журито се откроиха Вержиния Иванова – „Мисис Бургас 2018“, Станислава Андреева – „Мисис България 2018“, дизайнерът Мария Диомова, футболната легенда Костадин Джамбазов, известният бургаски коафьор Таня Пумпалова, дерматологът д-р Мирослав Драголов, Димитър и Станислава Батилови - сертифицирани треньори по табата и зумба, главният редактор на Флагман.бг Катя Касабова, Даниел Ковачев, Ивелина Стефанова - собственик на туристическа агенция "Тюркоаз" и адв. Николета Метева.

Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

Тазгодишното издание на конкурса „Мисис Бургас“ се обедини и около благородната кауза – да помогне на танцова формация „Петлите“. В инициативата имаха възможност да се включат всички гости, сред които бяха бизнесмени, политици, общественици.

За доброто настроение между отделните турове се погрижиха Веселина Дамова, Симона Маринова и Калина Енчева. Трите млади и талантливи дами са възпитанички от школата на един от най-добрите вокални педагози в Бургас – Кина Христова, ВС“Сезони“.

Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон

Водещ на звездната вечер бе очарователната Натали Аведисян, която блесна с рокля от най-новата колекция на бургаския дизайнер Мария Диомова.

Домакин на конкурса „Мисис Бургас“ и тази година бе 5-звездният Гранд хотел и СПА „Приморец“.