Мис България  2018 на корицата на на списание Сватбен каталог

Мис България  2018 - Теодора Мудева,  в рокля от колекция 2019 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, блести на корицата и във фотосесията на юбилейното 60-то издание на списание Сватбен каталог.

На снимките Теодора позира с най-новите модели за сезон пролет/лято  на San Patrick & White One by Pronovias, предлагани у нас от Сватбен център Брилянтин – Бургас. Възхитителните булчински рокли са изработени от ефектни материи като органза, шифон, тафта, коприна микадо, кралски сатен и нежен тюл с ръчно апликирани красиви френски дантели в каскадна симетрична конфигурация. Представени са трите основни линии в сватбените рокли – русалка, А-линия и принцеса.Прекрасните кадри са резултат от работата на един от най-добрите фотографи за Източна България – Росен Георгиев.

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

В пролетния брой на Сватбен каталог са представени подходящи за пролетния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери, а също и модни предложения за абитуриентския бал. Пролетта е сезон, който предоставя на всички булки отлична възможност да експериментират с цветовете на роклята и аксесоарите към нея. Днес, те смело могат да изберат тоалет с най-неочакваните цветове и комбинации – червено, жълто, синьо, розово… Разбира се, дамите, които харесват по-дискретните тонове спокойно могат да заложат на сватбена рокля в бяло, екрю или цвят капучино. Тоалетите, решени в наситени цветни нюанси, по правило, изглеждат много ефектно и на други официални събития, каквито са например  абитуриентските празници. Пролетта е сезонът на свежестта и обновлението, които придават допълнително, цветно излъчване на всеки един от новите тоалети, а съвременните разбирания за женственост и красота заемат своето представително място в стила на сватбената мода.

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

В юбилейното 60-то издание на Сватбен каталог ще намерите още привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; луксозни лимузини под наем; идеи за грим, прическа и перфектна фигура;  специализирана  снимкова и текстова информация, талони с отстъпки за младоженци.

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www.svatben-katalog.com

Снимки: Росен Георгиев