Списание „Сватба“ – сезон пролет 2019

Сватбите на пролетта улавят свежестта на сезона между студената зима и знойното лято.

Пролет, пролет, полет... Сезонът, в който сме най-жизнени, енергията, която витае във въздуха се отразява на настоението ни и душите ни запяват. Красиво, нали?

Новият брой на списание „Сватба“ е вдъхновен точно от преходността  на пролетния сезон. От неусетното преминава от зима към лято и вълнуващите промени в природата.

Пролет 2019

Пролет 2019

На корицата на пролетния брой на списание СВАТБА са известният фитнес модел и дизайнер Биляна Йотовска и дъщеря и Никол. Биляна Йотовска е търсен и вдъхновяващ лектор в редица мотивиращи събития. Това провокира основателите на Bridal House Alfa Brides Емилия и Янис Куркутиади да поканят най-успешния ни фитнес модел в четвъртия сезон на „Училище за булки”, което се проведе на 9-и и 10-и март. В рамките на традиционния тематичен форум тя даде на булките ценни напътствия за това, как да бъдат в перфектна форма за най-важния ден в живота си. С демонстрация на стилна визия в сватбения ден, се включи прецизния екип на топ-коафьора Вили Боршукова.

Пролет 2019

Пролет 2019

Пролет 2019

Пролет 2019

Завладяна от сватбените емоции, Биби се съгласи да позира за корицата на пролетния брой в изящна рокля Signature by Justin Alexander. До нея, като истински достойна наследница на майка си, застана и 8 годишната й дъщеричка Никол, облечена в кокетен модел на водещия американски бранд в сватбения haute couture – Justin Alexander. Вълнението обхвана всички ни, а самата Биляна мечтае за незабравим сватбен ден със своя любим – Димитър.

Сбогувайте със зимата с изключително красивата колекция  ”Зимна приказка” на Поля Кинова и Paloma Fashion и запазете чувството за изящество, което носят десените и моделите, инспирирани от пролетта. София Борисова с нейната нова couture линия „Paris by Night“ пренася в града на лукса, любовта и светлината.

Пролет 2019

Пролет 2019

Пролет 2019

А после вижте  последната Haute Couture колекциите за сезон пролет/лято 2019 на Chanel.  Ако контраста ви се струва вълнуващ, значи сте уловили духа на сезона.

Както винаги, представяме най-доброто от подиума на булчински облекла – колекциите на Alfa Bride, Areti с новите колекции на Demetrios, Avenue Diagonal от Mon Amour, Жана Жекова, Paloma Fashion, MIRE, Banderol, Ателие Версай... Така... голи рамене, итересна долна част, какво деколте, какъв силует, какви материи? Изборът на булчинска рокля е сложно и трудно решение, което можете да вземете по-лесно с малко подкрепа. Затова сме се постарали! Фотосесията на броя, заснета от фотографа Костантин Кръстев - Коко сред декорите на Клуб Дилижанс ни връща в една друга епоха  - женственна и романтична и с малко ретро настроение.

Отганизирането на сватбеното тържество никак не е лесна работа, затова сме се подготвили с нужната информация и контакти, но в няколкомесечната суматоха, успяхте ли да организирате сватбено пътешествие? Нали не сте си мислили, че след сватбата направо отивате на работа?! Не подценявайте медения месец. Защо ли? Вижте в новия брой на „Сватба“.

Пролет 2019

Пролет 2019

Грижа за кожата, грижата за фигурата, макияжа, визията на булката е резултат от комплексни усилия на различни специалисти и ако искате да се чувствате в най-добра форма в най-важния си ден, намерете това, което ви е нужно. А, и вижте коя е любимата терапия на Дженифър Лопес и къде можете да я откриете.

Не сме сигурни дали сезонът на вашата сватба въздейства върху емоциите по време на преживяването, но знаем, че събитието ще бъде такова, каквото искате и каквото трябва, защото дори пролетния дъжд носи добра символика! Горчиво!

www.svatbamagazine.com

Пролет 2019

Пролет 2019

Пролет 2019