Списание Булка със зимен брой

Какви са горещите тенденции за сезона в булчинската мода – отговорите ви очакват в новото издание на сп. Булка, вече на пазара! Прекрасната Нора Шопова е лице на зимния брой, облечена с романтична рокля на FEDE fashion studio от копринен матов сатен, декориран с фина дантела в екрю на дизайнер Вяра Георгиева.

Списание Булка със зимен брой

Във фотосесията Fall in Love, реализирана в най-новата сватбена дестинация в тоскански стил - Zornitza Family Estate, тя позира в още няколко изящни модела на български и чужди дизайнери. На страниците на списанието ще откриете вълнуващи модни предложения за булката и младоженеца, практични съвети около организацията на най-важния ден и тематични идеи за декорация на празника.

С фокус върху прическите и грима, козметичната палитра представя последните тенденции в красотата. Рубриката, посветена на любовта "Булки споделят с БУЛКА" отново е изпълнена с вълнуващи сватбени емоции, споделени от читателките. А всички булки казали "Да" през 2018-та могат да участват в Конкурса на изданието "Булка на годината 2018" - подробности за него в www.spisaniebulka.com.