Симфония в бяло


Текст и снимки: сп. Булка

Незасимо от студените дни през зимата, красотата на булчинските рокли се крие в ефирните материи, женствено откритите рамене и вдъхновението за повече красота и романтика на празника.

Класика в бяло
Вечно модерната класическа бяла рокля завладява модните подиуми. Водещите световни дизайнери отново обръщат поглед към бялото и го налагат през зимния сезон 2008-2009.

Малките акценти
Индивидуалността се крие в детайлите. Дълги или къси, роклите са щедро декорирани с кристали, мъниста и пайети. Флоралните елементи украсяват не само тоалетите, но също косите и елегантните обувки на булките. Панделките и сатенените колани са част от цялостната романтична визия на булчинските тоалети. Бродерията от розови мъниста превръща семплата бяла рокля в истинско бижу. Сатененият колан обгръща талията, а деколтето е секси и дълбоко изрязано.

Модел на Astella atelierМодел на модна къща Romantika

Романтично излъчване
Женственият силует е подчертан. Вталената горна част на роклята контрастира с богато надиплената й дължина. Младежко излъчване се постига лесно с къса бяла рокличка, обсипана с блещукащи кристали. Дантелената рокля без презрамки, падаща свободно по тялото, изглежда стилно и неустоимо.

Сребристите оттенъци на материите допринасят за модерното звучене на класическата бяла рокля. В горната си част моделът обгръща едното рамо, подобно на гръцка тога, декорирана с нежна бродерия.

Ефирни материи
Полупрозрачните материи, надиплени в долната част на роклята я правят да изглежда още по-пищна. Коприна, органза и шифон се спускат нежно по цялата дължина. Кадифето и сатенът също са подходящи за зимния сезон.

Модел на Mon AmourМодел на Simon

Аксесоарите
Болерото, изработено от органза е задължителен аксесоар за хладните дни, особено ако роклята е с презрамки. Ръкавиците допринасят за завършения вид на тоалета. За повече романтика поставете в косите си тиара, украсена с кристали.

Деколтето е акцент
В новите колекции горната част на роклята завършва като огърлица от кристали, обгръщаща изискано шията, а надолу се спукат плисета от коприна.

Подчертана индивидуалност
Предпочитана остава А-линията, но и през този сезон е актуална рокля тип „тромпет”. Налага се и дължината до коляното. Моделите предлагат разнообразие, като всеки от тях представя нещо характерно. Можете да се превъплатите в съвременната Пепеляшка, Южняшка красавица, Испанска танцьорка или Холивудска звезда.

Булчинската рокля трябва да е израз на вашата индивидуалност. Подберете моделът така, че да се чувствате комфортно. Добавете малък детайл, който да откроява вашия стил. Заредете се с добро настроение и се насладете на романтичните моменти, които ви очакват в най-красивия ден – вашата сватба.

Снимки:

1. Модел на Astella atelier
2. Модел на модна къща Romantika
3. Модел на Mon Amour
4. Модел на Simon

©: сп. Булка