ЖЕЛАНИЕ ЗА ТРИУМФ

* Женственост и комфорт са малките тайни на нежния пол през новия сезон

Камера...осветление...Триумф! През новия сезон женствеността, съблазняването и комфорта са под светлината на прожекторите. Дамите вече нямат нужда от вълшебна пръчица, за да сбъднат мечтите си, защото “Триумф” изпълнява желания. Със своята есенно-зимна колекция световният лидер предлага неограничен избор на тенденции, стилове, цветове и форми. Секси и романтична, ефирна и естествена, изтънчена и чиста – всяка дама може да избере как би искала да изглежда, в зависимост от своето настроение. Защото почитателките на “Триумф” винаги получават това, което искат.

Женственост и комфорт са малките тайни на нежния пол през новия сезон

Жените владеят до съвършенство изкуството на съблазняването. Ексклузивната модна концепция на сериите “Satin Temptation”, “Delicate Temptation” и “Angel Curves” изкусно подпомага това умение и разкрива индивидуалността на дамите. Романтичната нотка присъства във всеки елемент на моделите от тези серии. Играта с цветовете концептуално се обвързва с посланията на новата колекция – палитрата включва блестящ карамел, чувствена ванилия, пламенно червено и елегантно черно. Декоративните елементи като дантела, панделки, свежи флорални мотиви и висококачествена бродерия създават уникална визия. Иновативациите при материите, кройките и дизайна допринасят за смело модно преобразяване.

Женственост и комфорт са малките тайни на нежния пол през новия сезон Женственост и комфорт са малките тайни на нежния пол през новия сезон

Най-красивата форма на загриженост към околната среда през този сезон е въплътена в концепцията “Pure Origin”. В серията, изработена от специален памук с контролиран произход, основната материя кореспондира с дизайна – семпъл, но модерен, решен в черно и бяло. Материалът, от който са изработени моделите, може да се разгражда и е нежен към кожата. Допълнително пришитият етикет с надпис “Pure Origin” подчертава още веднъж грижата за околната среда.

Женственост и комфорт са малките тайни на нежния пол през новия сезон

Красиви, естествени и в същото време модерни: концепцията “Shape” в класическо черно и меки телесни тонове е гаранция, че индивидуалните желания на дамите могат да бъдат изпълнени. Благодарение на специалните оформящи ефекти на серията “Pure Shaper” могат да моделират се различните части на фигурата, в зависимост от нуждите и желанията на дамите. Малките трикове в серията, които оптически намаляват размерите са колан за пристягане на талията Waist Slimmer и моделиращият фигурата Body Slimmer. Те оформят мечтания силует по естествен начин чрез своя дизайн и чрез приятната лека материя с деликатен блясък.

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:

  1. “Satin Temptation”.
  2. “Delicate Temptation”.
  3. “Sweet Passion”.
  4. “Pure Origin”.

Фото: © Triumph