Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна

Бляскав, нестандартен и изкушаващ с емоции, модният конкурс на сезона Мис и Мистър Български топ лица Варна 2017, за пореден път покори варненци и естети в навечерието на Коледа и Нова Година. Конкурсът се проведе в меката на нощния живот в морската столица клуб Gatsby.

Момичето с короната стана 23-годишната икономистка от Варна Стела Димитрова, която грабна журито и публиката с професионално модно поведение и превъзходни танцови умения. До нея застана Али Алиев, който грабна приза мистър Български Топ лица. Мачото умело съчетава професионалните умения на модел с таланта си на фотограф и водолаз. Съвсем скоро Али ще представи България на международен моден конкурс в столицата на Инките - Лима.

Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна

Наградата на варненските журналисти Мис Медия на Български топ лица 2017 бе спечелена убедително от Магдалена Георгиева. Моделката очарова публиката с чар, ефектна походка и неподправен сексапил. Неин кавалер в победата стана Дейвид Иванов, окичил се с лаврите Мистър Медия 2017 на същия моден ивент.

Ефектното модно шоу стартира под наслов „Имало едно време на Запад”. По-късно зрителите се насладиха на дефиле на бански костюми и официални тоалети, като в третия тур участниците показаха зрелищен пърформанс в ролята на певци и класни танцьори.

Суперексклузивното шоу бе посетено от многобройна публика, сред които се откроиха известни представители на варненския местен бизнес и лайфстайл.

Основен организатор бе Национална модна агенция Идея Прима с позиции в четиридесет града и курортни комплекси в страната, а ролята на конферансие взе собственикът на агенцията Димитър Увалиев.

Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна

За поредна година официален комуникационен партньор на Български Топ лица беше лидерът на светския моден живот в България - Агенция ПРофайл и корифеят в тази област Наско Лазаров.