Кендал Дженър - модна икона на десетилетието

Само преди десет години супермоделът Кендал Дженър е била на 11 години. Въпреки това следващата седмица тя ще бъде удостоена с отличието Модна икона на десетилетието.

По-малката сестра на Ким Кардашиян ще получи приза, връчван от модния сайт Daily Front Row, на 8 септември по време на Нюйоркската седмица на модата.

Кендал Дженър - модна икона на десетилетието

Дженър е един от най-популярните модели в света на шоубизнеса и се радва на солиден брой последователи в „Инстаграм“ – 83 млн. души.

От началото на кариерата си Кендал е работила с някои от най-големите имена в модата, но също така е известна и от реалити предаването, посветено на живота на нейното семейство „Keeping Up with the Kardashians“.

Тя е дъщеря на Крис Дженър (вдовицата на известния адвокат Робърт Кардашиян) и Кейтлин Дженър, известна преди като Брус Дженър – състезател по лека атлетика.

Благодарение на своето телевизионно шоу, козметични и модни линии, мобилни приложения и успех в социалните мрежи сестрите Кардашиян и Дженър – Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли са едни от най-влиятелните личности в света на шоубизнеса, а състоянието им се оценява на стотици милиони долари.

иктория сикрет” (Victoria's Secret), не сте познали. Моделката се отдаде на другите големи в жанра с бельото „Ла Перла” (La Perla). На информацията обръща внимание в четвъртък сплетник.ру.

Дженър подписа договор за много милиони с конкурентната марка на VS.

Кендал Дженър - модна икона на десетилетието

Преди това Дженър две години подред участваше в дефилетата на Victoria's Secret: дебютът на модела на ангелския подиум се състоя през 2015 година, година по-късно тя отново зарадва почитателите си, а и всички зрители с излизането си на подиума.

Между другото в мрежата се появи новата рекламна кампания на La Perla с участието именно на Кендъл Дженър, застанала пред обектива в съблазнителна роля.