Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!

Неслучайно есента е наричана златна. Усещането за изобилие, спокойната благодат на мекото есенно слънце и огнено-златните багри на листопада се сливат в един прекрасен и вълнуващ ритъм. Новият брой на списание Coiffure Beauty предлага частица есенно очарование на своите читатели.

Двойно каре е предложението в рубриката ни Топ коафьор с гост Стилиян Бачев. Завършил школата на Кръстю Капанов в Русе при Диана Петкова. Продължава да работи и да се развива, като участва в много конкурси както в България, така и в чужбина. Участва в шоу програми на Национална фондация „Гийом“, на която е член. На годишното състезание за купата на списание Coiffure Beauty през 2008 печели трето място в категорията „Клубна прическа“. Притежава диплом на „Академия Стефан“.

Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!

Предложения от Клаус Петер Окс. Той е президент на международно признатата елитна асоциация за професионални коафьори Intercoiffure Mondial. Отличен е с Федерален кръст за изключителни заслуги към Германия. Той е талантлив творец, носител на наградите Nextlook Award, THE ONER, World Master of the Craft. Член е на журито на Global Salon Business Awards. Двукратно отличен от AIPP Paris за най-добра международна прес колекция. В този брой предлагаме на вашето внимание колекцията му Black&Color. Тя включва завладяващи прически и стайлинг, сякаш извадени от модно рок шоу. Колекцията впечатлява с изящество и изчистено усещане за цвят. Авангардни къси коси в черно или светло и непринудени прически в ярки цветове.

Още: Предложения за makeup „Зоната на здрача”. Опушени, подчертани със спирала очи в тъмновиолетово и черно, изкуствени мигли, които хващат окото след залез. Белият цвят е едва забележим като деликатен воал, очертан от тънка ивица очна линия. Очарователната магия на грима с усещане за нежна и уязвима ориенталска дива или героиня от съвременна приказка.

Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!

Предложения от Великобритания – HOB Creative Team.

Нови футуристични предложения в колекцията Day After Collection от Чехия, както и ексклузивно представяне на Mondial Coiffure Beaute 2008 и Haute Coiffure Francaise 2008-2009.

Четете още в броя:
Грижа за косата: Споко, човече!
Приказките за стресираното съвремие и живот на бързи обороти не са лишени от истина. Научете се да броите до десет, вместо да избухвате, преди да е станало прекалено късно за красивата ви коса.

За мода:
Диктатор: Вики Хасан – Mr. Sixty
Границата между винтидж и съвременна мода вече е толкова тънка, че едва я долавяме. Но като добавим уникалност, сексапил и провокация, се сещаме за един определен бранд. Miss Sixty е онази модна линия, която обединява в едно модерни материи, футуристични детайли и ретро нотки. Цялата комбинация е замесена в главата на един конкретен човек – Вики Хасан.

Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!

Аксесоари:
Чантомания

За козметика:
Две хубави очиКазват, че очите са огледало на душата, но с годините стъклото сякаш започва да се напуква. Сутрин изглеждате по-уморени, отколкото вечер преди лягане. Звучи ли ви познато?

АР КОЗМЕТИК – БЪЛГАРИЯ представя: Италиански комфорт от Palladium Design.

За здраве:
Био алтернатива – Напоследък е модерно да си био. Все повече магазини могат да се похвалят със специален щанд за „чисти” стоки като био храни, био козметика и био дрехи. Като оставим настрана модерното, био консумацията е преди всичко здравословна.

Работна пауза – няколко упражнения за добрата форма на фризьора. Навиците на коафьора лесно се превръщат в професионални изкривявания. Постоянното опъване с четка и сешоар, суетенето около клиента и ловките движения с ножицата след години могат да ви изиграят лош номер. За да не се стигне дотам, направете от работата си здравословно удоволствие.

Процедури:
Стоп на уморената и отпусната кожа – След знойното лято всички сме “дарени” с уморена, дехидратирана и отпусната кожа. Познато вие е, нали? RYOR ще ви помогне бързо да влезете във форма. Продуктите в терапията Стоп на уморената и отпусната кожа са подбрани специално да се справят с този проблем. Ексфолиация, хидратиране и стягане – RYOR дарява здраве и красота.

Прераждане за вашата кожа – Дълбок билков пилинг от Anna Lotan.
Allure – Технология, представена от Наталия Дубровина, Украйна,
базов преподавател на Оdyssey Nail Systems.