Мис Русия празнува с GANCIA – "Кралят на сладкото пенливо вино"

През 2017-та година се празнува 25-тата церемония на руския национален конкурс за красота – „Мис Русия“. Правото да носи заветната корона, инкрустирана с диаманти на стойност 1 милион долара, получи Полина Попова. Победителката, на 21 години от района на Урал, се открои сред другите 50 участнички и беше коронясана за мис Русия 2017 г., като заедно с короната получи и чек от 3 милиона рубли от Russian Standard Bank.

Мис Русия празнува с GANCIA -

Мис Русия празнува с GANCIA -

Мис Русия празнува с GANCIA -

Журито за 25-тата годишнина на конкурса включваше имена като – легендарният фотограф Джонатан Бекър, шесткратната носителка на световната купа по художествена гимнастика, телевизионната водеща Ляйсан Утяшева, Mис Русия за 2001 година, Mис Вселена за 2002 година, телевизионната водеща Оксана Феодорова, дизайнерът Игор Чапурин, Mис Русия за 2015 година, първата Vise-Miss World 2015, София Никитчук – модел, актриса и Mис Русия за 2007 година и Mис Свят за 2008 година – Ксения Сукхинова. В конкурса взеха участие и някои от най-известните руски певци, сред които Нуша, позната като руската Бритни Спиърс, а също така People’s Artist of Russia – Дмитрий Маликов.

Мис Русия празнува с GANCIA -

Мис Русия празнува с GANCIA -

Мис Русия празнува с GANCIA -

И какво друго освен кралска напитка могат да пият кралиците на красотата. По време на грандиозното шоу и след това на ексклузивното афтър парти, участниците и гостите на конкурса имаха възможността да се наслаждават на освежаващи коктейли с водка Руский Стандарт и с легендарното италианско вино Gancia. Познато по света като „Кралят на сладкото пенливо вино“, Gancia е също така и първото италианско пенливо вино, създадено през далечната 1850 г.

Мис Русия празнува с GANCIA -

Мис Русия празнува с GANCIA -  Мис Русия празнува с GANCIA -

Световноизвестното Gancia Asti е гордостта на лозарството в Пиемонт, което именно затвърждава Gancia като „Кралят на сладкото пенливо вино“. Gancia Prosecco пък се произвежда от грозде Glera от района на Тревизо, който става защитена зона през 2009 година. Gancia Rose e друг исторически продукт, който Карло Ганчия прави от средата на 1800 г. с Пино Ноар, внесено от Champagne. И не на последно място Gancia Brut e перфектен съюз между традиция и иновации: произходът на Monferrato и опитът на производителите на майсторско вино създават това гладко и добре балансирано пенливо вино.

Мис Русия празнува с GANCIA -  Мис Русия празнува с GANCIA -

Снимки:
1. На сцената на „Мис Русия 2017“
2. Победителката Полина Попова
3. Победителката Полина Попова с двете й подгласнички
4. Гости на „Мис Русия 2017“ се наслаждават на коктейли с Gancia
Фото: © Miss Russia
5. – 7. Коктейли с Gancia „Кралят на сладкото пенливо вино“
8. Gancia Asti
9. Gancia Prosecco
10. Gancia Rose
11. Gancia Brut
Фото: © Gancia