Дебют на млада българска марка на изложение в Англия

Margin London е един от няколкото престижни модни фестивала във Великобритания (други такива са PURE и THE PARCK). Той е международно изложение за улична мода, на което се промотират млади марки. Провежда се два пъти в годината, през февруари и август. Участници в него са били марки като American Apparel и Converse, а в това издание участват уникалните часовници Nooka Watches, които са голям хит в САЩ в момента.

За първи път в това издание се открива нова секция SELVAGE LONDON специално за марки, представящи колекции от деним. Mystic Bulgaria е една от четирите марки, избрани да рекламират в тази секция.

Mystic BulgariaMystic Bulgaria
Mystic BulgariaMystic Bulgaria

Mystic Bulgaria участва като първата българска марка с дебют в Обединеното Кралство на Margin London. Те представиха три мини колекции и колекция от ръчно изработени дизайнерски бижута от естествена кожа с уникална техника на вграждане на кожа в кожа до получаването на цялостна повърхност и нетрадиционното ръчно гравиране върху натурална кожа.

Mystic Bulgaria
Mystic Bulgaria

Колекцията от деним в комбинация с каре е в крак с модните тенденции през тази година и е приета с голям успех. Към бижутата на Mystic Bulgaria проявяват интерес от различни страни – ОАЕ, Франция, Великобритания и др.

Mystic Bulgaria
Mystic Bulgaria