Новият мистър Менхънт България 2017

ГЕОРГИ ВЪЛКОВ: ВРЕМЕ Е ДА РАЗБИЕМ КЛИШЕТО ЗА МЪЖ

13 те претенденти за титлата подгряха с Mansfeld vodka преди конкурса

Георги Вълков, на 22 години от град Средец, е новият Мистър Менхънт България 2017, съобщават от ПРофайл.

Новият мистър Менхънт България 2017

Победителят в най-популярния конкурс за мъже модели е студент в Национална Спортна Академия 4-ти курс – Кинезетерапия. Любителски се занимава и с пеене.

Новият мистър Менхънт България 2017

"Моите възприятия за човека, който иска да бъде мистър не са концентрирани само върху това да имаш добра външност, а да съумееш да предизвикаш положителни емоции у хората. Смятам, че е време да се разбие клишето за мъжете, участващи в kонкурса. Мистър е визия, излъчване, поведение, добро отношение, ниво на култура и етикеция. Съвкупност от много качества и компетентности, които трябва всеки от нас да притежава и да умее рационално да ги използва." сподели пред медиите новоизбрания Менхънт България 2017.

Новият мистър Менхънт България 2017

Как поддържаш тялото си?
- Поддръжката на тялото ми се базира на няколко физически активности, като фитнес и танци. Спазвам и определен хранителен режим.

Новият мистър Менхънт България 2017

Харесваш ли се?
- Разбира се, понякога съм голям нарцис, но момичето до мен се старае това да не продължава особено дълго, тъй като тя ме конкурира в тази област и се справя по-добре от мен.

Новият мистър Менхънт България 2017

Какво очакваш да ти донесе този конкурс?
– Възможност за развитие и усъвършенстване в тази област. Много положителни емоции, нови контакти и приятелства.

Ирина Папазова, организатор и лицензиант на модната надпревара, Наталия Гуркова, Мис България Марина Войкова, Цвети Разложка, Иван Минчев ,Даниел Георгиев, Алекс Богданска водеща по CodeFashion tv, Джулиана Гани, Атанас Лазаров ПРофайл, Анина Рангелова, Марсел Галустов - официален представител на Mansfeld за България, Диан Сърбев - собственик на FRIENDS TOBACCO, Билияна Сърбева, собственик на верига Firends hair and beauty, Николай Стоянов бяха само една малка част от звездните гости.

Новият мистър Менхънт България 2017

Футболистите Славчо Тошев, Марио Тарейн, Пол и Ксениос Деодолу, както и ексцентричния Денди изгледаха дефилетата на Vilebriquin, Reserve, Andrews.

Най-красивите българки Наталия Гуркова и Марина Войнова отпиха от коктейлите на Mansfeld vodka от Херцогство Люксенбург.

Новият мистър Менхънт България 2017

13-те участници получиха куп подаръци от Wilkinson, OSHEE, MANSFELD VODKA. Първи подгласници на Георги Вълков са Христо Нечев от Пловдив и Мартин Георгиев от София, модел на Интерсаунд агенция. Победителя заминава през септември в Китай.