Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017

Reebok представи тренировъчната обувка CrossFit Nano 7. Марката утвърждава статуса си на един от водещите брандове за производство на обувки сред CrossFit общността. Reebok продължава да развива гамата Nano, подобрявайки силуета и предоставяйки тренировъчна обувка без компромис, което я прави подходяща за всеки атлет.

Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017

Създаден да бъде най-добрата тренировъчна обувка, Nano 7 позволява на всеки любител на интензивните тренировки да стъпва изключително леко и сигурно. Технологията NANOWEAVE прави модела най-комфортния, издръжлив и дишащ Nano досега.

Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017

Powerlaunch toebox е друга характеристика на обувката, която предоставя здрава основа за още повече сила, издръжливост и стабилност. Петата е подсилена, така че обувката да обхваща крака по-добре, и всяко движение по време на тренировка да бъде стабилно и сигурно.

Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017

“Ние от Reebok винаги сме се стремили да създаваме най-добрите продукти за CrossFit и за още по-голямата фитнес общност. Развиваме се динамично и осигуряваме най-подвижната и гъвкава тренировъчна обувка в Nano серията досега. Крайната ни цел е да дадем мощно средство на хората да се движат по естествения начин, който им е заложен по рождение.“, казва Джъдсън Ванкор (Judson Vancor), Глобален продуктов директор на Reebok.

Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017

Както и предишните Nano еволюции, Nano 7 разполага с много подобрени ъпдейти, разработени успоредно с NANOWEAVE технологията:
- Прецизна структура – здрава основа на ходилото, която подобрява стабилността и силата при натоварване.
- Разширена RopePro подметка – гарантира устойчивост и защита, а сега е прикрепена към горната част на обувката и привлича погледа с нова грапава гумирана материя за по-добро сцепление.
- Възглавничка и противоударна технология – осигурява лекота по време на тренировки, които включват бягане, боксови удари и скокове.

Джъдсън Ванкор декларира намерението на Reebok да затвърди позицията си на най-добрия бранд за тренировъчна екипировка, заздравявайки връзката си с CrossFit атлетите посредством обувката, превърнала се в най-важния елемент за всяка тренировка.

"Reebok разбират, че дори най-малките промени могат да станат фактор за значителна разлика. Страхотно е, че сме част от процеса на ежегодното усъвършенстване на гамата Nano, знаейки че винаги имаме най-добрите обувки на разположение. Тази година моделът на глобално ниво е обявен през януари, така че ще мога да тренирам през по-голямата част от сезона с обувката, с която ще се състезавам и на CrossFit игрите 2017“.– Катрин Давидсдоттир, (Katrin Davidsdottir), Шампион на CrossFit игрите за 2015 и 2016 г.

Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017

Reebok CrossFit Nano 7 е наличен в представителните магазините на Reebok в Сердика Център, София и Grand Mall Varna от 01 февруари 2017 г.