Дизайнерът Том Форд пуска линия мъжко бельо

След като миналата седмица потвърди, че готви колекция швейцарски часовници, американският дизайнер и режисьор Том Форд обяви и че работи върху колекцията си за мъжко бельо.

Дизайнерът Том Форд пуска линия мъжко бельо

Дизайнерът, който от 2006 година създава дрехи, чанти, очила, бижута и козметика ще допълни модната си империя с още нещо за мъжете - удобно дизайнерско бельо. За проекта Форд е подписал вече лицензионен договор с производителя на дрехи "Албисети Интърнешънъл", който досега е работил заедно с "Армани", "Долче и Габана", "Роберто Кавали", "Фенди", "Диор", "Гучи", "Ралф Лорън", "Валентино", "Бърбъри" и още много други от най-известните и тачени модни брандове по света.

Дизайнерът допълни още: "Изборът да направя линия с бельо е едно естествено продължение на успяха ни с мъжките колекции, който направихме. Албисети Интернешънъл е префектният партньор за това начинание, заради отдадеността си към съсвършенството и професионализма."

Подробности за продуктие от линията както и цените им още не са известни. Ще се продават онлайн на tomford.com, както и в избрани магазини по света.

БГНЕС