Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят "Дами канят по CodeFashion tv от 4 декември

„Дами Канят“, предаването за модерната, градска жена, която се интересува от мода, култура, здравословен начин на живот и забавления. Един различен сутрешен блок, в ефира на българската модна телевизия CodeFashion TV стартира тази неделя 4-ти декември от 10:00 часа. В модерното и цветно студио, изработено от мебели GAUTIER, водещите Александра Богданска и Елена Пенчукова ще обсъждат актуални теми с интересни гости, ще коментират светските събития в България и ще ви покажат една различна ароматна неделна сутрин, която няма аналог до момента. Млади, различни, свежи и секси, градските момичета на CodeFashion TV, ще внесат неделно разнообразие във вашия дом. Гости в първи епизод и рубрики са:

Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят

1. Без вратовръзка – Любен Дилов-син и неговите сини емоции
2. Намигване по женски – Ели Методиева и Бранимир Минчев за нишовата парфюмерия в България
3. Родителска среща – Румяна Дончева – директор на училище „Захарии Круша“
4. Всеки проблем има решение – Алекс Заркова – холистичен психотерапевт
5. Освободи напрежението – Силвия Недева – за веганите в България
6. На високи токчета – с главния редактор на CodeFashion.bg, блогърката Калина Николова
7. Тя и той – Калин Цанов – психолог и хипнотерапевт

Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят

Гледайте „Дами канят“ по CodeFashion TV, защото освен свежи и различни, ще ви бъдем и много полезни. Българският моден канал CodeFashion TV може да намерите в мрежите на VIVACOM, MTEL/BLIZOO, BULSAT FUSION, NETERRA и 24/7 в www.codefashion.bg/live

Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят

Повече за водещите:
Елена Пенчукова е магистър ПР, завършила българска филология, с редакторски профил. Магистър е и по семейна психотерапия и консултиране. От 2005 година трупа опит в различни телевизионни проекти. В 11-годишния си телевизионен стаж, тя е сценарист и редактор на седмичното предаване „В неделя с...“ (водещ Димитър Цонев) по БНТ1. Работила е като автор и водещ на младежкото токшоу „На улицата“, всекидневното предаване „По женски“, социалното предаване „Откровено с Ели“(bbt). Тя е автор, сценарист редактор, организатор и водещ на консултативното предаване, с широк спектър социални теми: „Срещи в огледалото” по ТВ+, сценарист и водещ на психологическото предаване „На твое място” по BG ON AIR. В свободното си време обича да чете специализирана, психологическа литература, да спортува, обича да готви и да си похапва в компанията на най-близките си хора.

Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят

Александра Богданска – Мис Национален отбор 2012, предпочитан модел за модни фотосесии и кампании на български и световни марки и дизайнери. Официален репортер на Sofia Fashion Week SS2016 за Fashion TV. Телевизионна водеща в CodeFashion TV.

Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят