За булките на зимата

С поглед в новия сватбен сезон, зимният брой на сп. БУЛКА представя горещи модни предложения за 2017-та. В ролята на булка е Ирена Милянкова, която е с рокля на Модна къща Banderol в пепелно розов цвят - с топ от бродирана фина френска дантела и пола от клоширан сатен, с ръчно нашит кристален тюл, създаващ 3D ефект на въздушни облаци.

За булките на зимата

С иновативен похват, създаден от дизайнерите Десислава Дамянова и Никола Карадамянов, за изработката на долната част са били необходими над 50 работни часа ръчен труд. Ирена представя и палитра с подбрани модни предложения за булките на зимата във фотосесията Simply Beautiful, а в ексклузивно интервю споделя и как живеят в голямото й семейство. Мелани Роуз - първородната дъщеря на известния модел, тръгва по пътя на майка си и влиза в образа на абитуриентка в едноименната фотосесия на изданието.

От сп. БУЛКА (www.spisaniebulka.com)ще научите къде и какво интересно ви очаква в подготовката за Големия ден, тенденциите в сватбите в Годината на Петела, кои бижута са модерни, актуалните прически, новости при грима и най-модните аромати за сезона. Рубриката "Булки споделят с БУЛКА" е изпълнена с 26 фантастични истории за любов и перфектно организирани сватби, разказани от първа ръка на щастливите вече Госпожи!