Coiffure Beauty – красиви на море!

Coiffure Beauty – красиви на море!Прекрасно е, когато всичко наоколо е свежо и ние сме изпълнени с нетърпеливо очакване. Предстои ни лятната отпуска – така жадуваното време за почивка и забавления. Новият брой на списанието ни предлага изобилие от слънчево настроение и изкусителни ваканционни идеи.

Започваме с „Лятното предизвикателство” на една млада и амбициозна дама – Пепи Арнаудова. Тя е нашия Топ Коафьор за месец юли. Прическата, която ни представя, е максимално съобразена с тенденциите за сезона. Заплетените падащи плитки и част от кок „Панам” определено звучат ретро, но ретрото е актуално.
На страниците на списанието ще видите и няколко зашеметяващи колекции с много летни предложения.

Летен стил от Маурис Мейд – Австралия

След няколко сезона на страстни къдрици и подчертан обем новите тенденции изпращат ново послание: Свежи и красиви с богати цветове Новите предложения от Мариус Мейд за лятото са косата да има по-мек, по-естествен вид. Тя е права, чуплива или свръхтекстурирана.
Този по-естествен стил може да се постигне при всякакви условия, като ключът е да бъде делничен и многофункционален.

Уникални предложения на Петра Мехурова от Чехия.

„Улиците на Азия” от Интеркоафьор Мондиал е колекция, която се заиграва с различните епохи и новите тенденции в оформянето на косата. За младите хора в Токио индивидуалният стил е много по-ценен от дизайнерския. Техните прогресивни миксове, които виждаме на улицата, са вдъхновение за моделиери от цял свят. Мобилните телефони се превръщат в токи за колани, от вратовръзките се правят поли. Част от колекцията можете да видите на страниците на списанието.

Coiffure Beauty – красиви на море!Coiffure Beauty – красиви на море!

Тенденции за лято 2008, препоръчвани от експертите на P&G Beauty.

Coiffure Beauty – красиви на море!„Контраст“ е ключовата дума за модните тенденции в прическите за лято 2008. Необикновено различни и неочаквани посоки, движещи се от изтънченост до драматични акценти.
Независимо дали ще се спрете на Gorgeously Groomed (Великолепно поддържана), блестяща и изключително женствена, или ще изберете Controlled Elegance (Контролирана елегантност), вашата коса може да добави изразителност и финес във визията – мечтата на всяка дама, която взема под внимание и най-малките детайли от своя външен вид.

 

За мода:
Диктатор – В памет на Ив Сен Лоран
Тенденции, препоръчвани от експертите на P&G Beauty лято 2008 – за модата и грима през лятото
Аксесоарите – красотата на детайла. Не е толкова важно какъв стил на обличане предпочитате. Важни са допълненията.

Coiffure Beauty – красиви на море!За козметика:
Слънчеви коктейли за шоколадов загар
С дъх на лято и още нещо – Сезонът на дините
Открийте тайната на Мъртво море... Израелската компания ANNA LOTAN Bio Cosmetics Laboratory разработи уникална комбинация от продукти за SPA терапия – Fresh look.