Какво да очакваме от новия брой на списание БУЛКА Есен 2016


Есента разстила пъстър цветен килим и подканва влюбените да си кажат "Да". Новият брой на сп. БУЛКА е изпълнен с модни предложения и показва над 130 идеи за бъдещите младоженки.

Този сезон в ролята на булка е Михаела Филева и за корицата позира с изящен Haute Couture модел в прав силует - дело на дизайнера Христо Чучев за HC Hristo Chuchev Design. Съчетава няколко вида дантела, а рамената са оформени и подчертани с ръчно нашити кристали Swarovski. Пред обектива на фотографа Александър Нишков във фотосесията Love is in the air, Михаела представя още 15 спиращи дъха рокли на фона на най-жадуваната дестинация за сватби у нас - комплекс BlackSeaRama Colf & Villas. В ексклузивно интервю певицата споделя размисли за музиката, сватбата и мечтите.


Какво да очакваме от новия брой на списание БУЛКА Есен 2016


На страниците ви очакват още последните новости при парфюмите, грима и сватбените прически.

Ще откриете полезна информация и стилни предложения къде да празнувате, какви да са тортата и булчинският букет, как да декорирате тържество и коя тема на сватбата да изберете, идеи за новия ви дом и подаръците - страници, изпълнени с много настроение за най-красивия празник в живота ви.

Рубриката "Булки споделят с БУЛКА" ще ви потопи в над 20 романтични истории за любов, от които ще разберете колко е хубаво да организираш сватбата на мечтите си.